Κατερίνα Βρανά: Αποκάλυψε τα όνειρα που έβλεπε όταν βρισκόταν σε κώμα

Οσα είπε ο πατέρας της stand up comedian

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Για τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές που βίωσαν, όταν η Κατερίνα Βρανά εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο στις Φιλιππίνες με σηπτικό σοκ, μίλησαν η γνωστή stand up comedian κι ο πατέρας της στο Στούντιο 4

Κατερίνα Βρανά: «Στα όνειρά μου όχι μόνο περπατάω, τρέχω!»

Το περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν η κωμικός βρισκόταν στη Μαλαισία συμμετέχοντας σε ένα φεστιβάλ stand up comedy

Στην κυριολεξια η Κατερίνα Βρανά... ζει από θαύμα!

Στην κυριολεξια η Κατερίνα Βρανά... ζει από θαύμα!

«Ο γιατρός μου θεωρεί ότι με το που μπήκε ο ξάδερφός μου στην εντατική κι έκατσε πάνω από το κρεβάτι, άρχισαν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν τα ζωτικά μου στοιχεία. Θυμάμαι τα όνειρα που είχα μες στο κώμα. Εκείνη την εποχή σκεφτόμουν: είμαι πολύ κουρασμένη και θέλω να κοιμηθώ, αλλά φαντάσου να κοιμηθώ τόσο βαθιά που να μην μπορούν να με ξυπνήσουν και να νομίζουν ότι έχω πεθάνει», είπε αρχικά.

Κατερίνα Βρανά: Είμαι ανάπηρη, γιατί να μην το πω;

«Μου ήρθε η ιδέα να πάω στο ηλεκτρικό μου ταμπλό και να ανεβάσω όλες τις ασφάλειες, το οποίο είναι πολύ σουρεάλ. Το ανοίγω, ανεβάζω όλες τις ασφάλειες -και τον θερμοσίφωνα- και λέω: "Τώρα όλοι ξέρουν ότι είμαι ζωντανή, οπότε μπορώ να πάω για ύπνο και να ξεκουραστώ"», πρόσθεσε η γνωστή κωμικός. 

Η Κατερίνα Βρανά με τον πατέρα της, Κωστή Βρανά

«Όταν ο γιατρός μίλησε για πρώτη φορά για σηπτικό σοκ, μου λέει μία κουμπάρα μας γιατρός: "Κωστή, πάρε τα πόδια σου και πήγαινε". Ξυπνάω το πρωί και λέω στη γυναίκα μου: "Κλείσε μου τώρα". Ο ξάδερφός της είχε προηγηθεί, γιατί ήταν πιο κοντά. Μου λέει ο γιατρός: "Έχει 20% πιθανότητες να ζήσει". Εγώ δεν πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι μπορεί να πεθάνει», ανέφερε από την πλευρά του ο πατέρας της, Κωστής Βρανάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top