Νίκος Μουτσινάς: «Γιατί πρέπει να σχολιάσω τον Κασσελάκη;»

«Νιώθω καλά που δεν είμαι στην τηλεόραση», δήλωσε ο παρουσιαστής

Ο Νίκος Μουτσινάς τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην Ελένη Μενεγάκη και πήγε καλεσμένος στην πρεμιέρα της. Μετά το τέλος της εκπομπής ο παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω απ΄ το στούντιο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στις κάμερες μετά τη συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη.


Φυσικά, ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που φέτος θα απέχει από την τηλεόραση. «Δεν ξέρω πως νιώθω. Είναι πολύ νωρίς για να νιώσω κάτι. Νιώθω καλά, μια χαρά. Δε θα κάνω τίποτα, είχα πάρει μια απόφαση να μην κάνω τηλεόραση», είπε και δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα στην Κατερίνα Ζαρίφη που ξεκινά εκπομπή στο Open: «Δεν έχω μιλήσει με την Κατερίνα Ζαρίφη για τη νέα της εκπομπή. Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο».

Κατερίνα Ζαρίφη: «Δε με αγχώνει η σύγκριση με τον Νίκο Μουτσινά»

 

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον Στέφανο Κασσελάκη

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να σχολιάσει τον Στέφανο Κασσελάκη και αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς απόρησε. «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης, γιατί γι’ αυτό γίνεται αυτή η κουβέντα. Που πνιγόμαστε με λυπεί πολύ περισσότερο, που δεν υπάρχει σωσίβιο να πιαστούμε πουθενά. Παρόλα αυτά μακάρι η προσωπικότητα οποιουδήποτε να μπορεί να προσφέρει».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top