Ιωάννα Τούνη: Αγχωμένη με τις προετοιμασίες της βάφτισης του Νουνίτο

Τρέχει και δε φτάνει για να είναι όλα έτοιμα

Στο τρέξιμο βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη για να προετοιμάσει όλες τις λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου της που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή. 

Τούνη - Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει ο «Νουνίτο»

Νονοί του… Νουνίτο θα είναι η κολλητή της Ιωάννας, Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας. 

 

 

Η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό πάρτι για να γιορτάσει με τους φίλους της τη βάφτιση του γιου της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Πάρης. 

Τούνη- Αλεξάνδρου: Πότε θα βαπτίσουν τον γιο τους - Τρεις οι νονοί του

Δεν έκρυψε μάλιστα σε stories που ανέβασε στο Instagram το άγχος της για να πάνε όλα καλά και να διασκεδάσουν οι καλεσμένοι της. Χθες τακτοποίησε και την τελευταία εκκρεμότητα που είχε μείνει, που δεν ήταν άλλη από το φαγητό. 

 

 

Πήγε λοιπόν μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο κτήμα που θα γίνει το πάρτι της βάφτισης για γευσιγνωσία. Στη συνέχεια τακτοποίησε και τα θέματα της διακόσμηση, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον διακοσμητή Στέφανο Μεντεντζή να φουσκώνουν μπαλόνια για να καταλήξουν στον σωστό συνδυασμό χρωμάτων. 

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Baby swimming για τον Νουνίτο

Ιωάννα Τούνη: Τα νεύρα με καλεσμένη που διέρρευσε το προσκλητήριο της βάφτισης

Πάντως, δεν έλειψε και ο εκνευρισμός από την προετοιμασία της βάφτισης, με την Ιωάννα Τούνη να εξοργίζεται με καλεσμένη, η οποία διέρρευσε στα μέσα το προσκλητήριο. 

 

 

Σε story μάλιστα που ανέβασε στο Instagram, δεν έκρυψε τα νεύρα της και φρόντισε να στείλει το μήνυμά της στην καλεσμένη που δε σεβάστηκε την επιθυμία της, να είναι πιο ιδιωτική η βάφτιση του παιδιού της. 

Τούνη: «Λύγισε» την ώρα που χόρευε με τον γιο της - Τι είπε για τη μαμά της

«Καλημέρα με νεύρα σήμερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια. Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να την στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου.

Στο γυμναστήριο η Τούνη: «Για να φορέσω αυτό που θέλω στη βάπτιση»

Έχω κάποια νεύρα. Φυσικά και δεν ήταν δική μου καλεσμένη αυτή αλλά… Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει ευχαριστώ», είπε η Ιωάννα Τούνη στο instagram.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top