Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ο «κρυφός» γάμος και το πραγματικό της όνομα

Φέτος την ηθοποιό την απολαμβάνουμε μέσα από την σειρά Έρωτας Φυγάς

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της.

Φέτος την ηθοποιό την απολαμβάνουμε μέσα από την σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς και ήδη έχει «μαγέψει» το κοινό.

Ποια είναι η Ντάνη Γιαννακοπούλου

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 24 Μαΐου 1986 και είναι 36 ετών. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν (2013) και του τμήματος ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για την ερμηνεία της στη παράσταση «Άγριος Σπόρος» πήρε το βραβείο γυναικείας ερμηνείας «Μαίρη Αρώνη» στην 35η απονομή Κορφιάτικων Βραβείων.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ο «κρυφός» γάμος και το πραγματικό της όνομα

Η όμορφη ηθοποιός παντρεύτηκε πέρυσι το καλοκαίρι με τον σύντροφό της, Ορέστη στο δημαρχείο Γαλατσίου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2014 στην Ικαρία.

Ο σύζυγός της είναι φυσικός και προγραµµατιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών ενώ ζουν κάτω από την ίδια στέγη από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέσης τους. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πως το «Ντάνη» είναι ένα όνομα που έχει προκύψει από την παιδική της ηλικία, ωστόσο το πραγματικό της όνομα είναι Ιωάννα. 

«Έχω κρατήσει το Ντάνη από τα παιδικά μου χρόνια. Ήταν η πρώτη λέξη που είπα και το κράτησα. Το έχω συνηθίσει και τώρα μου φαίνεται λίγο αλλόκοτο να τα επιστρέψω στο κανονικό μου όνομα το οποίο είναι Ιωάννα», δήλωσε η Ντάνη Γιαννακοπούλου στην Ελένη.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου υποδύεται την «Αλεξάνδρα» στη σειρά Έρωτας Φυγάς
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top