Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα παιδιά του έβγαλαν σέλφι στον τάφο του

«Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες που μας άφησες πατέρα μας!» έγραψαν

Γιάννης Φλωρινιώτης: Δείτε τον τάφο που του έφτιαξε η οικογένειά του

Στον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη βρέθηκαν τα παιδιά του, Νίκος και Άννα και τράβηξαν μάλιστα, μία selfie φωτογραφία την οποία κοινοποίησαν στα social media.

Μέσω Instagram ο Νίκος Φλωρινιώτης ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το νεκροταφείο του Σχιστού, όπου τον βλέπουμε να στέκεται πλάι στην αδερφή του και να ποζάρουν χαμογελαστοί με φόντο τον τάφο του τραγουδιστή και τη φωτογραφία του.

«Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες που μας άφησες πατέρα μας!!! Αλλά θα ζεις πάντα μέσα στις καρδιές μας!!», έγραψε ο Νίκος Φλωρινιώτης στη λεζάντα.

Δείτε τη φωτογραφία

Υπενθυμίζεται ότι Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή στις αρχές του Ιουνίου από ανακοπή. Λίγο αργότερα, ο γιος του, Νίκος, αποκάλυψε τη δική του σοβαρή περιπέτεια υγείας.

Σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη, τα παιδιά του τραγουδιστή μίλησαν για την απώλεια του πατέρα τους, ενώ ο Νίκος Φλωρινιώτης σχολίασε και τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία» είπε χαρακτηριστικά ο γιος του τραγουδιστή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top