Αραμπέλα Τσι: Ποια είναι η καλλονή που εθεάθη στο γιοτ του Ντι Κάπριο

Νέο ειδύλλιο για τον Χολιγουντιανό αστέρα;

Αραμπέλα Τσι

Νέος έρωτας για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο; Με μία ξανθιά καλλονή που ακούει στο όνομα Αραμπέλα Τσι εθεάθη σε ένα πολυτελές γιοτ πριν λίγες ημέρες, ο αστέρας του Χόλιγουντ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARABELLA CHI (@arabellachi)

Πρόκειται για την πρώην σταρ του ριάλιτι «Love Island» και μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστή η σχέση που συνδέει την 32χρονη, με καταγωγή από την Ίμπιζα με τον ηθοποιό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARABELLA CHI (@arabellachi)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARABELLA CHI (@arabellachi)

Αν και τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα νέο ειδύλλιο, σύμφωνα με τη Mirror, το μοντέλο είναι σε σχέση με έναν επιχειρηματία και καλό φίλο του Ντι Κάπριο, τον εκατομμυριούχο, Ρίτσι Ακίβα.

 

 

Ο σύντροφός της έχει χαρακτηριστεί ως ο «βασιλιάς των νυχτερινών κλαμπ». Μιλώντας στη Sun, πηγή από το περιβάλλον της Τσι είχε πει: «Απολαμβάνει ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο με τον Ρίτσι. Έχουν έρθει κοντά τις τελευταίες εβδομάδες».

Το εντυπωσιακό μοντέλο στο παρελθόν, έβγαινε με τον Γάλλο παίκτη ράγκμπι, Γιόαν Χάγκετ αλλά γενικά, προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή και σπάνια μοιράζεται πληροφορίες για αυτή. Το μόνο που ανεβάζει είναι φωτογραφίες της με σέξι πόζες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARABELLA CHI (@arabellachi)


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top