Ξεσπά η Ελένη Τσολάκη για τις φωτιές: «Η απόλυτη θλίψη»

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Βίντεο για την παρουσιάστρια από το Breakfast@star

Πολλές περιοχές της Ελλάδας πλήττονται τις τελευταίες ημέρες από τις φωτιές με τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να είναι αποκαρδιωτικες και να προκαλούν πόνο και θλίψη.

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα. Η Ελένη Τσολάκη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε με τους ακολούθους της μερικές σκέψεις και προβληματισμούς για την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας λόγω των αλλεπάλληλων πυρκαγιών.

  

Η Ελένη Τσολάκη στις διακοπές της

Ελένη Τσολάκη: Το στιγμιότυπο με τη μαμά της- Δείτε πόσο μοιάζουν

«Καπνός κ στάχτη!!!Έτσι ξημέρωσε ακόμα ένα πρωινό στη χώρα μας που δεν σταματάει να έρχεται αντιμέτωπη με την ανεπάρκεια της! Στις φλόγες παραδίνονται χιλιάδες στρέμματα δάσους, πνεύμονες ζωής, σε μια χώρα που τους έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ!!Χάνονται ζώα, περιουσίες ,άνθρωποι σ´ έναν εφιάλτη που δεν έχει τέλος! Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία!!!

Ελένη Τσολάκη: Επική τούμπα στην εκπομπή της! Έριξε κάτω συνεργάτη της!

Μια προσευχή, ένα κερί, μια ευχή… Για όλους εσάς που βρίσκεστε στη πρώτη γραμμή της μάχης με αυτοθυσία! Για όλους εσάς που ζείτε μέσα σ´ αυτή την ανείπωτη τραγωδία. Η απόλυτη θλίψη!!!! Ελλάδα 2023!», έγραψε η Ελένη Τσολάκη. 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top