Πιερίδη: «Το παιδί έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου να χωρίσω»

Όσα αποκάλυψε στο ΟΚ! για την προσωπική της ζωή

Η στιγμή που ο γιος της Μαριάντας Πιερίδη «εισβάλλει» στο στούντιο, ενώ η μαμά του δίνει συνέντευξη

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα για την προσωπική της ζωή και πώς η απόκτηση του γιου της άλλαξε τις ισορροπίες στον γάμο της με τον Νέστορα Φωτιάδη. 

Χαλασμός στο Καλοκαίρι Yes με τον δήμαρχο Γορτυνίας: «Μη με προκαλείτε»

Η Μαριάντα Πιερίδη μαζί με τον 9χρονο γιο της

Η Μαριάντα Πιερίδη μαζί με τον 9χρονο γιο της

Η ίδια παραδέχτηκε ότι ο ερχομός του πρώτου της παιδιού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της να χωρίσει. «Όταν γεννάς γίνεσαι υπερευαίσθητη και υπερπροστατευτική. Επίσης το σώμα σου έχει έναν μαγικό τρόπο α σου δείξει αν έχεις ανάγκη να είσαι μόνη. Το παιδί έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου να χωρίσω. Μπορεί όλα να μου το έδειχναν πριν, αλλά το αμελούσα. Το "Έλα μωρέ δεν βαριέσαι" κόβεται μαχαίρι όταν γεννιέται το παιδί και εσύ πρέπει να το κάνεις ευτυχισμένο. Ευτυχώς όμως, πέρα από την οικογένειά μου, έχω και δύο φίλες που ήταν από την πρώτη στιγμή που γέννησα δίπλα μου, 24 ώρες το 24ωρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Λύγισε» η Μαριάντα Πιερίδη: «Συγγνώμη, εγώ συγκινήθηκα»

 

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο γιος της γνώριζε για τον Δημήτρη Κατριβέση, τον νέο άντρα που μπήκε στη ζωή της και τωρινό της σύζυγο. «Μόνο με ειλικρίνεια. Εξάλλου, αν πεις κάποιο ψέμα στο παιδί, θα το καταλάβει. Αν θες το παιδί σου να είναι ειλικρινές απέναντί σου, πρέπει να είσαι και εσύ μαζί του», τόνισε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top