Ριάνα: Επιβεβαιώθηκε η είδηση ότι γέννησε το δεύτερο παιδί της!

Το φύλο και το όνομα του μωρού του δεν έχουν επιβεβαιωθεί

Επιβεβαιώθηκε η είδηση πως η Ριάνα γέννησε το δεύτερο παιδί της! Ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αφού σύμφωνα με το ΕΤ, το ζευγάρι επιθυμεί να περάσει τον πρώτο καιρό μετά τη γέννηση του μωρού μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η είδηση δημοσιεύτηκε αποκλειστικά στο Media Take Out. Η επιβεβαίωση της ευχάριστης είδησης όμως ήρθε σήμερα μέσα από το περιοδικό People και έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. 

Όσκαρ 2023: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της εγκυμονούσας Rihanna στη σκηνή

Το φύλο και το όνομα του μωρού του δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, φήμες λένε ότι το μωρό είναι κοριτσάκι!

Το ζευγάρι είναι ήδη γονείς του γιου τους, RZA, που είναι 15 μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Ριάνα ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο φετινό ημίχρονο του τελικού του Super Bowl.

Η Ριάνα στη σκηνή του State Farm Stadium /Φωτογραφία AP Images/Godofredo A. Vasquez

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της η Rihanna, μιλώντας στο Entertainment Tonight, είχε εξηγήσει πως δεν κυλούσαν όλα ρόδινα.

«Νιώθω καλά, έχω ενέργεια αλλά δεν έχω σίγουρα λιγούρες. Είναι όλα πολύ διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη. Έχω μπόλικη ναυτία αλλά το απολαμβάνω», είχε πει η 35χρονη σταρ.

Παράλληλα, αναφερόμενη στον γιο της, το πρώτο της παιδί με τον ASAP Rocky, είχε αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένη μαζί του: «Είμαι ερωτευμένη, έχω εμμονή και δεν νιώθω τύψεις. Μεγαλώνει πολύ, είναι πανέμορφος, ένα χαρούμενο μωρό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top