Ελένη Χατζίδου: «Ευτυχώς ο Ετεοκλής Παύλου έχει φαρμακείο πάντα»

Τι συνέβη στην παρουσιάστρια του Breakfast@star

Απρόοπτο στην παραλία για την Ελένη Χατζίδου

Πριν από λίγες εβδομάδες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν ένα ονειρικό ταξίδι στις Μαλδίβες μαζί με την κόρη τους, Μελίτα.

Ελένη Χατζίδου: Flashback από τις Μαλδίβες με floral ολόσωμο μαγιό!

Επόμενος σταθμός των οικογενειακών διακοπών τους είναι η Χαλκιδική. Όλοι μαζί απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα πριν την επιστροφή τους στην Αθήνα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Το πικ νικ σε ιδιωτικό νησί στις Μαλδίβες

Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star είχε ένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην παραλία. Όπως αποκάλυψε η ίδια με ένα βίντεο στα InstaStories την τσίμπησε μέδουσα.

Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει topless στις Μαλδίβες και «ξεσηκώνει» το Instagram


«Πως δεν τσίμπησε το παιδί. Τσούζει. Δε θυμάμαι αν με έχει ξανατσιμπήσει μέδουσα. Όχι στον ποπό, στο γόνατο από πίσω. Μια γραμμή…αχ τσούζει. Δε με τσίμπησε τίποτα στις Μαλδίβες και την πάτησα στη Χαλκιδική. Ευτυχώς ο Ετεοκλής Παύλου έχει φαρμακείο ολόκληρο παντού και πάντα», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

To Breakfast@star επιστρέφει ανανεωμένο και… πιο κεφάτο από ποτέ!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου φορτίζουν μπαταρίες, προκειμένου να επιστρέψουν δριμύτερη στην πρωινή ζώνη του Star.


Breakfast@Star: Δείτε το ανατρεπτικό trailer που μόλις κυκλοφόρησε!

Στο ανατρεπτικό trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες είδαμε τους παρουσιαστές του Breakfast@Star να απολαμβάνουν ανενόχλητοι το πρωινό τους, ώσπου κάποια στιγμή δέχονται πέντε απρόσμενους επισκέπτες.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν με το Breakfast@star ανανεωμένοι και κεφάτοι
 
Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν με το Breakfast@star ανανεωμένοι και κεφάτοι

Πρώτος «εισβάλλει» στο τραπέζι τους ο chef Σταύρος Βαρθαλίτης για να ακολουθήσουν μετά οι δημοσιογράφοι Μαίρη Αργυριάδου, Κωνσταντίνος Ντάφλος και Λιλή Πυράκη. Τελευταία κάνει θεαματική είσοδο η αστρολόγος  Άση Μπήλιου, η οποία μόλις άκουσε να μιλούν για πλανήτες, θέλησε να πάρει θέση.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top