Ελένη Χατζίδου: Flashback από τις Μαλδίβες με floral ολόσωμο μαγιό!

Η παρουσιάστρια του Breakfast@star αναπολεί τις διακοπές στις Μαλδίβες

Το ανατρεπτικό trailer του Breakfast@star

Η Ελένη Χατζίδου διαθέτει μια καλλίγραμμη σιλουέτα την οποία φροντίζει με γυμναστική και σωστή διατροφή. Η παρουσιάστρια του Breakfast@star βρίσκεται σε mood καλοκαιρινών διακοπών.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Το πικ νικ σε ιδιωτικό νησί στις Μαλδίβες

Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους, Μελίτα ταξίδεψαν έως τις Μαλδίβες. Μπορεί να έχουν επιστρέψει από τον εξωτικό προορισμό, αλλά το μυαλό της Ελένης βρίσκεται ακόμα εκεί.

Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει topless στις Μαλδίβες και «ξεσηκώνει» το Instagram

«Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ! Αμ, πως», έγραψε στη λεζάντα της selfie που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας με ολόσωμο floral μαγιό.

To Breakfast@star επιστρέφει ανανεωμένο και… πιο κεφάτο από ποτέ!


Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου φορτίζουν μπαταρίες, προκειμένου να επιστρέψουν δριμύτερη στην πρωινή ζώνη του Star.

Breakfast@Star: Δείτε το ανατρεπτικό trailer που μόλις κυκλοφόρησε!


Στο ανατρεπτικό trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες είδαμε τους παρουσιαστές του Breakfast@Star να απολαμβάνουν ανενόχλητοι το πρωινό τους, ώσπου κάποια στιγμή δέχονται πέντε απρόσμενους επισκέπτες.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν με το Breakfast@star ανανεωμένοι και κεφάτοι

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν με το Breakfast@star ανανεωμένοι και κεφάτοι


Πρώτος «εισβάλλει» στο τραπέζι τους ο chef Σταύρος Βαρθαλίτης για να ακολουθήσουν μετά οι δημοσιογράφοι Μαίρη Αργυριάδου, Κωνσταντίνος Ντάφλος και Λιλή Πυράκη. Τελευταία κάνει θεαματική είσοδο η αστρολόγος  Άση Μπήλιου, η οποία μόλις άκουσε να μιλούν για πλανήτες, θέλησε να πάρει θέση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top