Ερωτευμένη με την κορούλα της η Μαρία Μενούνος: «Είναι ένας άγγελος!»

Έγινε μητέρα μέσω παρένθετης μητέρας η διάσημη παρουσιάστρια

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Μαρία Μενούνος στο Breakfast@Star

Παρά τις δυσκολίες και τα αμέτρητα ξενύχτια, η Μαρία Μενουνος απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τη μητρότητα

Μαρία Μενούνος: «Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη»

Η γνωστή ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας στις αρχές του καλοκαιριού, κι από τότε η ζωή της άλλαξε ριζικά.

Η Αθηνούλα ήρθε κι άλλαξε ριζικά τη ζωή της Μαρίας Μενούνος

Η Αθηνούλα ήρθε κι άλλαξε ριζικά τη ζωή της Μαρίας Μενούνος /Φωτογραφία Instagram

Με νέα της ανάρτηση στο Instagram, αποκάλυψε πώς είναι η μητρότητα, δηλώνοντας ερωτευμένη με την κόρη της, Αθηνά. Παράλληλα σημείωσε όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τα τελευταία χρόνια, από την απώλεια της μητέρας της μέχρι τις σοβαρές περιπέτειες υγείας που πέρασε η ίδια.

«Γεια σας φίλοι μου! Η μητρότητα πάει τέλεια. Η Αθηνά είναι ένας άγγελος. Αυτή τη στιγμή κοιμάται πάνω μου, καθώς παίρνουμε λίγο πρωινό φως. Είμαι τόσο ερωτευμένη, είναι τρελό. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Κοιτάω πίσω τα τελευταία έξι χρόνια, είναι λιγάκι τρελό. Η μαμά μου έχει όγκο στον εγκέφαλο, μετά εγώ, δύο χειρουργεία αργότερα, μετά και οι δύο γονείς μου νοσηλεύονται με Covid. Μετά χάνω τη μαμά μου, διαγνώστηκα με Διαβήτη τύπου 1, μετά βρήκαν όγκο στο πάγκρεας. Ακόμη τρελά πράγματα ενδιάμεσα.  

Μενούνος: Η κόρη της έγινε 40 ημερών και πήγε στην εκκλησία για την ευχή

Ο Κέβιν (σ.σ. ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο) λέει ότι ίσως τα πάω καλά με τα "χτυπήματα" και θα πρέπει να καθίσω πίσω και να τα αναγνωρίσω όλα περισσότερο -ίσως κάποια στιγμή να το ψάξω βαθύτερα. Αυτήν τη στιγμή μόνο αυτή η λίστα με κάνει τόσο ευγνώμων που είμαι ζωντανή κι ευημερώ. Να είμαι εδώ και να απολαμβάνω αυτό το όμορφο κοριτσάκι. Σε ευχαριστώ Θεέ μου! Ευχαριστούμε Άγιε Νεκτάριε και Παναγία. Προσεύχομαι όλα αυτά να είναι πίσω μας και να έρχονται μόνο υπέροχες ημέρες μπροστά μας!», έγραψε η Μαρία Μενούνος.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top