Η Σάντρα Μπούλοκ θρηνεί τον «έρωτα της ζωής της»

Ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε σε ηλικία 57 ετών

Παλαιότερες δηλώσεις της Σάντρα Μπούλοκ για τον σύντροφό της, Μπράιαν Ράνταλ,  στο Red Table Talk

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Σάντρα Μπούλοκ, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός της, Μπράιαν Ράνταλ μετά από τριετή «μάχη» που έδινε με την ALS.

Πένθος για τη Σάντρα Μπούλοκ: Πέθανε ο σύντροφός της, Μπράιαν Ράνταλ

«Με μεγάλη θλίψη μοιραζόμαστε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράνταλ απεβίωσε ειρηνικά μετά από τριετή μάχη με την ALS (νόσος του κινητικού νευρώνα). Ο Μπράιαν επέλεξε από νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με την ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε σεβαστό το αίτημά του», έγραψε η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της.

 

Η οικογένεια του εκλιπόντος ζήτησε να γίνουν δωρεές στην ALS Association και στο Massachusetts General Hospital αντί για λουλούδια.


Σάντρα Μπούλοκ: Ο Μπράιαν Ράνταλ ήταν ο έρωτας της ζωής της


Το 2015 ήταν χρονιά «σταθμός» για τη Σάντρα Μπούλοκ, αφού τότε γνώρισε τον γνωστό φωτογράφο τον οποίο είχε χαρακτηρίσει έρωτα της ζωής της.

Η Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε την ταινία που δε θα έκανε ποτέ ξανά!

«Βρήκα τον έρωτα της ζωής μου, έχουμε δύο υπέροχα παιδιά – τρία με τη μεγαλύτερη κόρη του- και είναι ό,τι καλύτερο», είχε δηλώσει στο Red Table Talk για τον επί 8 χρόνια σύντροφό της.

 

Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει δύο παιδιά τον Λιούις και την Λάιλα και η γνωριμία του ζευγαριού έγινε όταν ο Μπράιαν είχε πάει ως φωτογράφος στο πάρτι γενεθλίων του γιου της πρωταγωνίστριας.

Οι δυο τους δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι με τη Σάντρα, αν και δε μιλά για την προσωπική της ζωή, να δηλώνει: «Είναι το παράδειγμα που θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου. Δε χρειάζομαι χαρτί για να είμαι αφοσιωμένη σύντροφος, αφοσιωμένη μητέρα. Δε χρειάζομαι να μου λένε να είμαι πάντα παρούσα στις πιο δύσκολες στιγμές. Δε χρειάζεται να μου πουν να αντέξω την καταιγίδα με έναν καλό άνθρωπο».

 


Μέχρι στιγμής η Σάντρα Μπούλοκ δεν έχει κάποια δήλωση ή ανάρτηση για τον θάνατο του συντρόφου της.


Το «αντίο» της αδερφής της Σάντρα Μπούλοκ στον Μπράιαν Ράνταλ

Η αδελφή της ηθοποιού, Γκεζίνε Μπούλοκ-Πράντο, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να αποχαιρετήσει τον άνδρα που είχε στο πλευρό της η αδερφή της όλα αυτά τα χρόνια.

 «Είμαι πεπεισμένη ότι ο Μπρι έχει βρει το καλύτερο σημείο ψαρέματος στον παράδεισο και ήδη ρίχνει το δόλωμα του σε ορμητικά ποτάμια γεμάτα σολομούς. Η ALS είναι μια σκληρή ασθένεια, αλλά υπάρχει κάποια παρηγοριά γνωρίζοντας ότι είχε τους καλύτερους φροντιστές στην καταπληκτική αδελφή μου και την ομάδα των νοσοκόμων που συγκέντρωσε και που τη βοήθησαν να τον φροντίσει στο σπίτι τους», πρόσθεσε η Γκενίζε. «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπράιαν», έγραφε η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία του 57χρονου.


 

Τι είναι η ALS - Νόσος του κινητικού νευρώνα


Η μυατροφική πλευρική σκλήρυνση ή πλαγία μυατροφική σκλήρυνση (amyotrophic lateral sclerosis, ALS), γνωστή και ως νόσος του κινητικού νευρώνα, είναι εκφυλιστική διαταραχή του νευρικού συστήματος.

Η νόσος χαρακτηρίζεται από σπαστικότητα, δεσμιδώσεις και προοδευτική μυϊκή αδυναμία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα δυσκολία στην ομιλία, κατάποση και εν τέλει διακοπή της αναπνοής.

 Τα αίτιά της δεν είναι γνωστά στο 90% με 95% των περιπτώσεων (σποραδικές), ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις είναι κληρονομική. Δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για τη νόσο

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top