Πένθος για τη Σάντρα Μπούλοκ: Πέθανε ο σύντροφός της, Μπράιαν Ράνταλ

Σε ηλικία 57 ετών

Παλαιότερες δηλώσεις της Σάντρα Μπούλοκ για τον σύντροφό της, Μπράιαν Ράνταλ

Βαρύ είναι το πένθος για τη Σάντρα Μπούλοκ, αφού ο επί χρόνια σύντροφός της, Μπράιαν Ράνταλ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών.

Η Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε την ταινία που δε θα έκανε ποτέ ξανά!


Ο γνωστός φωτογράφος τα τελευταία τρία χρόνια με την ALS, γνωστή και ως αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση ή νόσο του Lou Gehrig.

Καταδικάστηκε ο άνθρωπος που παρακολουθούσε τη Σάντρα Μπούλοκ

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε ήσυχα μετά από μια μάχη τριών ετών με το ALS. Ο Μπράιαν επέλεξε νωρίς να περάσει την περιπέτεια της υγείας του μυστικά και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που τον βοήθησαν με αυτή την ασθένεια και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν συγκάτοικοί μας, θυσιάζοντας συχνά τις οικογένειές τους για να είναι μαζί μας», είπε η οικογένειά του σε δήλωση στο People.

 

«Βρήκα την αγάπη της ζωής μου. Μοιραζόμαστε τρία όμορφα παιδιά. Είναι ό,τι καλύτερο έγινε ποτέ. Δε θέλω να πω να το κάνετε όπως το κάνω εγώ, αλλά δε χρειάζομαι χαρτί για να είμαι αφοσιωμένη σύντροφος και αφοσιωμένη μητέρα», είχε πει κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της τον Δεκέμβριο του 2021 στο Red Table Talk για τον σύντροφό της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top