Μισέλ Γιο: Παντρεύτηκε με τον Ζαν Τοντ μετά από 19 χρόνια αρραβώνα

Έλαμπε από ευτυχία το ζευγάρι

Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνει κάποιος το επόμενο βήμα σε μια σχέση, ακόμα κι αν περάσουν 19 χρόνια από την ημέρα του αρραβώνα.
Απόδειξη η σχέση της Μισέλ Γιο με τον Ζαν Τοντ, οι οποίοι παντρεύτηκαν στη Γενεύη της Ελβετίας, χθες, Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Βραζιλιάνος οδηγός αγώνων F1 Φελίπε Μάσσα, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πιο ευτυχισμένη ημέρα του ζευγαριού.

«Ευτυχισμένο γάμο να έχετε Ζαν Τοντ και Μισέλ Γιο!!! Σας αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε ο Μάσσα στη λεζάντα της ανάρτησής του κάτω από μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Felipe Massa (@massafelipe)


Η Γιο και ο Τοντ γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2004 και αρραβωνιάστηκαν μόλις ενάμιση μήνα αργότερα.

«Γνωριστήκαμε στη Σαγκάη στις 4 Ιουνίου 2004. Μία 26η Ιουλίου 2004, ο Ζ.Τ. έκανε πρόταση γάμου στη Μ.Γ. και εκείνη είπε ΝΑΙ! Σήμερα, μετά από 6.992 ημέρες, στις 27 Ιουλίου 2023 στη Γενεύη, περιτριγυρισμένοι από αγαπημένους συγγενείς και φίλους, είμαστε τόσο ευτυχείς που γιορτάζουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί!», έγραψε το ζευγάρι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 19 χρόνια αρραβώνα/(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 19 χρόνια αρραβώνα/(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είδαμε την 60χρονη νύφη να φορά λευκή νυφική φούστα με λευκό σατέν πουκάμισο, ενώ στη συνέχεια άλλαξε φορώντας ένα μπρονζέ φόρεμα με κορσέ με χρυσό κόσμημα.

Από την άλλη πλευρά, ο 77χρονος γαμπρός φόρεσε μπλε κοστούμι και γραβάτα σε ανοιχτούς τόνους.

Φυσικά, αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το γεγονός ότι η ηθοποιός ακόμα και την ημέρα του γάμου της δεν αποχωρίστηκε το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου που κέρδισε για την ταινία «Τα πάντα όλα».

Η Μισέλ Γιο αγκαλιά με το βραβείο Όσκαρ/(AP Photo/Vincent Thian)

Η Μισέλ Γιο αγκαλιά με το βραβείο Όσκαρ/(AP Photo/Vincent Thian)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top