Μελέτη: Ο γάμος ήταν η έκπληξη του Μαροσούλη στη βάπτιση της κόρης τους!

Οι συνεργάτες της τής πέταξαν ρύζι μέσα στο πλατό

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Mega

Μόλις τρεις ημέρες μετά τη βάφτιση της κόρης της αλλά και τον γάμο-έκπληξη με τον Θοδωρή Μαροσούλη, η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στην εκπομπή της Mega Καλημέρα.

Και βάφτιση της κορούλας της και γάμος για την Ελεονώρα Μελέτη το περασμένο ΣΚ!

Και βάφτιση της κορούλας της και γάμος για την Ελεονώρα Μελέτη το περασμένο ΣΚ!

Η παρουσιάστρια, που ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη, δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές από τους συνεργάτες της, οι οποίοι της πέταξαν ρύζι μέσα στο πλατό

Ελεονώρα Μελέτη: Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο και βάπτισε την κόρη της

«Ένιωσα περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα... Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις. Εμένα μου άρεσαν πολύ. Τόσο καιρό υπέγραφα, αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο», ανέφερε αρχικά. 

Η... ιδιαίτερη γαμήλια τούρτα στον γάμο της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη

Η... ιδιαίτερη γαμήλια τούρτα στον γάμο της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε ότι ξαφνικά ο Θοδωρής Μαροσούλης σηκώθηκε κι είπε στους καλεσμένους ότι θέλει να ζητήσει το χέρι της Ελεονώρας από τον πεθερό του. «Μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό, λέγαμε "αποκλείεται"». 

«Η Αλεξάνδρα ήταν δίπλα μας σε όλο το μυστήριο, χαρούμενη. Μας έλεγε: "Τώρα κάνετε ψέματα ή στα αλήθεια;". Την επόμενη μέρα μου λέει «Δηλαδή παντρευτήκατε χθες; Κάνατε και μωράκι;». Ο ιερέας κι οι κουμπάροι το γνώριζαν μόνο. Επειδή όλο αυτό έγινε αυθόρμητα, ο Θοδωρής είχε κανονίσει μόνο τα απαραίτητα για να γίνει το μυστήριο

Ελεονώρα Μελέτη: Το πρώτο μήνυμα μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Μετά δεν είχε κανονίσει τίποτα άλλο. Τον σήκωσα να χορέψουμε και του λέω σε κάποια φάση: “Το μόνο που δεν έχω είναι η τούρτα”. Δεν είχαμε ούτε ανθοδέσμη. Ο σύζυγος της Φλορίντα έψαξε λουλούδια και μου έφτιαξε την ανθοδέσμη. Ούτε ρύζι είχαμε, βρήκαμε κριθαράκι. Γαμήλια τούρτα δεν είχαμε κι ο κουμπάρος ο Γιώργος το κανόνισε, έβαλε 7 τούρτες τη μία πάνω στην άλλη», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη. 

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη από τον γάμο της

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της όμορφης βραδιάς, ήταν όταν η νύφη χόρεψε με τον πατέρα της στο γαμήλιο πάρτι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top