Ελεονώρα Μελέτη: Το πρώτο μήνυμα μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

Δείτε στιγμιότυπα από το γλέντι για τον θρησκευτικό γάμου Μελέτη- Μαροσούλη και τη βάπτιση της κόρης τους, όπως τα αναδημοσίευσε το ζευγάρι στο instagram, από τα instastories των καλεσμένων τους

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο χθες Παρασκευή 30/6 και παράλληλα βάφτισαν την 5χρονη κόρη τους, Αλεξάνδρα, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Ελεονώρα Μελέτη: Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο και βάπτισε την κόρη της 

Ελεονώρα Μελέτη & Θοδωρής Μαροσούλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάφτισαν την κόρη τους, δίνοντάς της το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς / Πηγή: Instagram

Ελεονώρα Μελέτη & Θοδωρής Μαροσούλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάφτισαν την κόρη τους, δίνοντάς της το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς / Πηγή: Instagram

Μελέτη- Μαροσούλης: Στιγμιότυπα από το γλέντι για τη βάπτιση της κόρης τους

Η βάπτιση της νεοφώτιστης Αλεξάνδρας πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Ρεπορτάζ του Zappit αναφέρει πως ο Θοδωρής Μαροσούλης και η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega δεν σκόπευαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου εκείνη τη μέρα και ότι η πρόταση έγινε αυθόρμητα μετά από πρωτοβουλία του γνωστού θεατρικού παραγωγού.

Το απόγευμα του Σαββάτου (01/07) ήρθε η πρώτη αντίδραση από την Ελεονώρα Μελέτη μετά τον γάμο - έκπληξη, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον εκλεκτό της καρδιάς της, στην οποία τους βλέπουμε αγκαλιασμένους να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

 

 

«Εχθές για εμάς ήταν ημέρα χαράς. Βαφτίσαμε τη κόρη μας η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς, αλλά κάναμε κ τον θρησκευτικό μας γάμο. ( πρώτα έγινε ο γάμος κ μετά η βάπτιση)

Μια έκπληξη για μένα κ για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη από τον Θοδωρή Μαροσούλη, που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά.

Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας στιγμές από τη χαρά μας, ( όταν έχουμε τις φωτογραφίες δηλαδή) γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές κ τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε κ μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη κ τη σημασία της πιο δυνατή.

Μας ανοίξατε τη καρδιά σας, μας μοιράσατε αγάπη κ ευχές, κ εμείς με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας κ θα μοιραστούμε μαζί σας εικόνες αλλά κ όμορφα απρόοπτα από τη χθεσινή μαγική μπάρα για εμάς», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top