Γκερέκου: Η ενασχόληση με την πολιτική ήταν ένα χατίρι που έκανα στον Τόλη

Όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε το πρωί του Σαββάτου η Άντζελα Γκερέκου. Η ηθοποιός και πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού μίλησε για τα επαγγελματικά της, τις εξελίξεις στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» και τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος τη βοήθησε να ανακαλύψει και να αποδεχτεί τον εαυτό της.

Η Άντζελα Γκερέκου μας δείχνει το μποστάνι του σπιτιού της στην Κέρκυρα

Όπως είπε με την ενασχόλησή της με τα κοινά έκανε το χατίρι στον αείμνηστο τραγουδιστή, καθώς ήταν ο άνθρωπος που την ώθησε σε αυτό το μονοπάτι. «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με δέχθηκε τόσο πολύ με όλες μου τις ανησυχίες. Αφοσιώθηκα στην κοινή μας ζωή από αγάπη, αλλά αυτό που δεν μου ζήτησε ποτέ ήταν να αφομοιωθώ, με την έννοια να χάσω τον εαυτό μου. Αντίθετα, παρόλες τις δυσκολίες που πέρασε, με προέτρεψε να ασχοληθώ με την πολιτική. Ασχολήθηκα με την πολιτική γιατί ήταν – σχεδόν – ένα χατίρι που έκανα στον Τόλη Βοσκόπουλο», εξομολογήθηκε η Άντζελα Γκερέκου.

Γκερέκου: Οικογενειακό γεύμα στην Κέρκυρα με την κόρη της και τη μητέρα της

Ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε τη συμβουλή που έχει δώσει στην κόρη της, Μαρία. 

Η Άντελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος με την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου - Φωτογραφία NDP

Η Άντελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος με την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου - Φωτογραφία NDP

«Θέλω να αγαπάει τον εαυτό της. Ό,τι και να της πουν, θετικό ή αρνητικό – και θα το έλεγα σε όλα τα παιδιά αυτό -, να ξέρει ποιά είναι, να έχει αγαπήσει τον εαυτό της και να έχει μία σταθερή δυναμική μέσα της. Είναι σημαντικό για κάθε παιδί να έχει το δικό του σταθερό εσωτερικό κέντρο, αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση. Να μην εξαρτάται από άλλη δύναμη έξω από εκείνον. Όλοι επηρεαζόμαστε, αλλά πάντα να υπάρχει αυτή η σύνδεση με τον εαυτό σου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top