Καινούργιου: Εκανα ψυχοθεραπεία στην πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η γνωριμία της παρουσιάστριας με την κόρη του πρωθυπουργού, Σοφία

Το μεσημέρι της Δευτέρας (26/6), ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε πρωθυπουργός. Στο πλευρό του στο Μέγαρο Μαξίμου αυτή τη σημαντική ημέρα ήταν η σύζυγος και τα παιδιά του, όσο και οι αδερφές του, αλλά και οι θείες του.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγκινημένες οι αδελφές του στην ορκωμοσία του

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της σχολίασαν το πρωί της Τρίτης τις παρουσίασες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ήβη Γόντικα: Η πεθερά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

Ήβη Γόντικα: Η πεθερά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

Τότε η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πεθερά του πρωθυπουργού, Ήβη Γόντικα, η οποία είναι ψυχολόγος και σύμφωνα με την ίδια εξαιρετική στη δουλειά της.

«Η κυρία Ήβη είναι εξαιρετική ψυχολόγος, έκανα κάποιες συνεδρίες παλιά μαζί της και με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι εξαιρετική πραγματικά», είπε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την πεθερά του, Ήβη Γόντικα σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την πεθερά του, Ήβη Γόντικα σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση


Εκτός όμως από την πεθερά του πρωθυπουργού έχει γνωρίσει και την κόρη του, Σοφία, για την οποία όπως τόνισε έχει να πει μόνο τα καλύτερα.

«Η Σοφία είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Τη γνώρισα όταν είχα μια σχέση στο παρελθόν και είχαμε πάει σε ένα κάλεσμα, σε ένα σπίτι. Εγώ δεν ήξερα ότι είναι η κόρη του πρωθυπουργού, ούτε μου το είχε πει κάποιος. Μάλιστα κάναμε και κάποια πολιτικά αστεία και δεν είχαμε καταλάβει και μου έκαναν νόημα ότι είναι η κόρη του κλπ. Λέγαμε για γκαντεμιές και η κοπέλα γελούσε. Πολύ απλό κορίτσι, διακριτική, μόνο τα καλύτερα έχω να πω», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top