Ελένη Μενεγάκη: Ψήφισε την Κυριακή και -φυσικά- εξέφρασε τις απορίες της!

«Πάλι με άλλαξαν τμήμα, δεν ξέρω γιατί;»

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Με αφορμή το ευτράπλο που συνέβη στον Δημήτρη Κουτσούμπα το πρωί της Κυριακής, όταν πήγε να ψηφίσει και δεν του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε τις δικές της απορίες με τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό

Μενεγάκη: «Απορίες δε χρειάζεται να έχετε, γιατί απαντάτε και μόνοι σας»

Όπως είπε, αναρωτήθηκε αν όλα τα έτοιμα πακετάκια με τα ψηφοδέλτια που υπάρχουν στα εκλογικά τμήματα είναι ίδια κι έχουν την ίδια σειρά τα ψηφοδέλτια, ενώ απόρρησε πώς της άλλαξαν πάλι εκλογικό τμήμα. 

Η Ελένη Μενεγάκη ψήφισε στο ίδιο σχολείο της Κηφισιάς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η Ελένη Μενεγάκη ψήφισε στο ίδιο σχολείο της Κηφισιάς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Όταν πήγατε να ψηφίσετε, είδατε να έχουν έτοιμα τα ψηφοδέλτια στη σειρά. Η πρώτη σελίδα είναι κάθε φορά άλλο κόμμα; Άλλο πακετάκι να ξεκινάει με το ΣΥΡΙΖΑ, με τη Νέα Δημοκρατία. Σας ρωτάω γιατί δεν το είχα προσέξει ποτέ μέχρι αυτή τη φορά που ψήφισα κι είδα ότι όλα τα πακετάκια, που εγώ πήγα στις 18:45, λίγο πριν κλείσουν.

Είδα ότι όλα τα πακετάκια πάνω πάνω ήταν ένα συγκεκριμένο κόμμα. Και λέω "Άραγε, κάθε φορά βάζουν άλλο;". Δεν το είχα προσέξει ποτέ. Τα πακέτα που έχουν μέσα όλα τα ψηφοδέλτια», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια. 

Η Ελένη Μενεγάκη στο μπαλκόνι της - Το σχόλιο της Γαίας Μερκούρη

«Πάνε με μια σειρά συγκεκριμένη; Τα είδα όλα με το ίδιο και τους ρώτησα: "Ρε παιδιά, είναι έτοιμα; Είναι σωστά; Γιατί όλα όσα βλέπω εδώ, η πρώτη σελίδα είναι συγκεκριμένο κόμμα". Πήγα 18:45, ήμουν μόνη μου. Πάλι με άλλαξαν τμήμα, δεν ξέρω γιατί; Ξαναγύρισα σε αυτό που ήμουν όλη μου τη ζωή», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top