Βανδή –Μπισμπίκης: Η γνωριμία, το σπίτι στα Εξάρχεια και ο δυνατός έρωτας

Τα τραγούδια, οι αφιερώσεις και το ζειμπέκικο του ηθοποιού

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο Καλύτερα Δε Γίνεται

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους χωρίς να κρύβονται. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους τον τελευταίο χρόνο είναι πολλές, ενώ οι εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ τους είναι αμέτρητες!

Όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για έναν έρωτα μεγάλο και μια σχέση δυνατή.

Δέσποινα Βανδή: Χέρι χέρι με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα backstage των VMA

Η τραγουδίστρια πιο ανανεωμένη και απελευθερωμένη από ποτέ δεν κρύβει πως είναι ερωτευμένη με τον ηθοποιό και δεν διστάζει να του αφιερώνει τραγούδια όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή.

Ο ηθοποιός από την πλευρά του λιώνει όταν την κοιτά να του τραγούδα στην «Αυλή του παραδείσου».

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Η γνωριμία στην Πάρο

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» τόσο για το πώς και πού γνωρίστηκαν όσο και για το επίμονο πλην διακριτικό φλερτ του Βασίλη Μπισμπίκη καθώς ήταν εκείνος που την διεκδίκησε.

Βανδή –Μπισμπίκης: Η γνωριμία, το σπίτι στα Εξάρχεια και ο δυνατός έρωτας

Βανδή –Μπισμπίκης

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν. Ένας έρωτας «κινηματογραφικός», λένε πρόσωπα που τους γνωρίζουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

«Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι κάτι που επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στην ζωή μας. Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί κι επειδή μάλλον δεν είναι κάτι καθόλου καλά. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου.

Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά. Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Μέχρι στιγμής δεν μένουν μαζί. Η Δέσποινα εξακολουθεί να μένει στο σπίτι της στην Βούλα, καθώς δεν επιθυμούσε να διαταράξει τη ψυχολογία των παιδιών της. Και ο Βασίλης Μπισμπίκης μένει στα Εξάρχεια.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια μένει μαζί του στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι στο πλευρό της σε κάθε της εμφάνιση, ενώ πολλά βράδια ήταν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Δέσποινα!

Μάλιστα, τον χειμώνα είχε γίνει viral το ζειμπέικο του ηθοποιού πάνω στην πίστα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top