Γιατί το Spotify έκοψε το podcast της Μέγκαν Μαρκλ

Δείτε πόσα εκατομμύρια έχασε το ζευγάρι

Είκοσι ολόκληρα εκατομμύρια έχασαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καθώς το Spotify έκοψε το podcast της ηθοποιού και η συνεργασία τους διεκόπη.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο!

Ο γίγαντας του streaming και η εταιρεία παραγωγής ήχου της Μέγκαν και του Χάρι εξέδωσαν  ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν  πως αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους και είναι υπερήφανοι για τη σειρά που κατάφεραν να φτιάξουν.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες είχε υπογράψει συμβόλαιο 20 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify για το έργο στα τέλη του 2020, αλλά όπως αναφέρει η Wall Street Journal, σύμφωνα με  γνώστες της εταιρείας streaming η Μέγκαν και ο Χάρι δεν πληρούσαν το κριτήριο παραγωγικότητας που απαιτούνταν για να πάρουν τελικά το ποσό που είχαν συμφωνήσει.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης «αδειάζει» Χάρι και Μέγκαν - «Καμία σύγκρουση»

Οι δυο τους πήραν μόνο ένα μέρος του ποσού, και μάλιστα η ηθοποιός στο τελευταίο Podcast «Archetypes» δεν έκανε καμία αναφορά για την ύπαρξη δεύτερης σειράς.

«Η ομάδα πίσω από το Archetypes παραμένει υπερήφανη για το podcast που δημιούργησε στο Spotify. Η Μέγκαν συνεχίζει να αναπτύσσει περισσότερο περιεχόμενο για το κοινό του Archetypes σε άλλη πλατφόρμα» δήλωσε το πρακτορείο ταλέντων WME που υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την ηθοποιό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top