Μαυρικίου για Βέρτη: «Ξεφτίλα να λένε τέτοια πράγματα άνθρωποι με απήχηση»

Όσα είπε ο γνωστός μουσικός στο Breakfast@star

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του Μαυρίκιου Μαυρικίου όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Βέρτης για τον ρόλο της γυναίκας σήμερα.

Νίκος Βέρτης

Βέρτης: Θέλει μία γυναίκα να του μαγειρεύει και να του στρώνει το κρεβάτι

 «Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μη το πάρετε αρνητικά, δε θέλω να ακουστεί σκληρό. Αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε γιατί μπορεί να πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας», είχε δηλώσει ο γνωστός τραγουδιστής.


«Είμαι κάθετος σε αυτό. Η γυναίκα δεν έχει γεννηθεί για να υπηρετεί τον άντρα. Είναι ντροπή, αίσχος και ξεφτίλα να λένε τέτοια πράγματα άνθρωποι με απήχηση, να παρουσιάζουν τέτοια σεξιστικά σχόλια που θέλουν τη γυναίκα να είναι στο σπίτι και να κάνει δουλειές. Δεν θέλω να έχω σχέσεις με ανθρώπους που έχουν τέτοιες απόψεις» σχολίασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top