«Να κάτσει σπίτι ο μπαμπάς με το παιδί & να αφήσει τη γυναίκα να δουλέψει»

Όσα είπε η Εριέττα Κούρκουλου στο πρόσφατο podcast της

Οι chic εμφανίσεις της Εριέττας Κούρκουλου και της μητέρας της Μαριάννας Λάτση, στο Ζάππειο

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Εριέττα Κούρκουλου από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή ο γιος της, καρπός του έρωτά της, με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

Κούρκουλου: Η εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού και η ψυχοθεραπεία

Ο μικρός Νίκος έφερε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και καθημερινά ανακαλύπτει ξανά τον κόσμο μεγαλώνοντας τον γιο της. Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε να κάνει podcast με τίτλο Kind Talks.

Κούρκουλου: «Ο αγώνας μου είναι για αυτούς που δεν έχουν ούτε τα βασικά»

Αυτή τη φορά μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί να βλέπει τον μπαμπά του να έχει ενεργό ρόλο στη ζωή του.

«Όταν ένας μπαμπάς είναι πιο ενεργός στο σπίτι, νομίζω ότι επηρεάζεται θετικά το παιδί. Αυτό λέει τουλάχιστον και η εμπειρία μου. Εμείς έχουμε ένα ζευγάρι φιλικό που το μοιράζονται 50-50 το παιδί τους και δεν έχουν βοήθεια από επιλογή. Ήθελαν να ασχοληθούν οι ίδιοι και είναι απόλυτα απαραίτητο, όταν μπορείς να το κάνεις. Περνώντας λίγες μέρες με αυτό το ζευγάρι, είδα μετά τη διαφορά με την προσπάθεια που έκανε ο Βύρωνας να έρθει πιο κοντά στον Νίκο», ανέφερε αρχικά η Εριέττα Κούρκουλου.

«Το θέτω σε κοινωνικό πλαίσιο γιατί οι άνδρες δεν υποστηρίζεστε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι αποδεκτό κάποια στιγμή, ένας μπαμπάς να κάτσει – συνειδητά και από επιλογή – σπίτι του και να αφήσει τη γυναίκα του να δουλέψει. Γιατί έτσι θέλει, έτσι αισθάνεται και για το ο,τιδήποτε», σχολίασε κλείνοντας η ιδρύτρια του Save a Greek Stray.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top