«Δε με ξέρετε;» - Η Σολωμού... έπαθε Μακρυπούλια

«Τρέξατε όταν είπα να ανεβάσω story» - Τα βάζει με την ίδια αεροπορική

Μετά τη Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Σολωμού είχε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια δυσάρεστη εμπειρία με τη ίδια αεροπορική εταιρία, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο δημόσια το μέρος της συναδέλφου της. 

Έξαλλη Μακρυπούλια με αεροπορική: «Δε μου έχει συμβεί πουθενά αυτό»

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε ότι σε πτήση της με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, της ζήτησαν βιβλιάριο για τον σκύλο της, κάτι που, όπως λέει, δε γνώριζε ότι είναι απαραίτητο για τα ταξίδια στο εσωτερικό. 

Ζέτα Μακρυπούλια: Τρολάρει τον εαυτό της μετά το viral περιστατικό

«Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά να κλείσω ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν το σκύλο νωρίτερα. Λέω ΟΚ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού», ανέφερε αρχικά στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

«Θα πίστευε κάποιος ότι λογικά ότι θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα γιατί αφενός δε βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μην μου ζητήσουν ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω.

Η Μαρία Σολωμού τάσσεται υπέρ της Ζέτας Μακρυπούλια και ξεσπά κατά της γνωστής αεροπορικής

Η Μαρία Σολωμού τάσσεται υπέρ της Ζέτας Μακρυπούλια και ξεσπά κατά της γνωστής αεροπορικής

Βγήκε μόνο όταν πήγα να σηκώσω story επί τόπου. Πανικός. Ήρθε αυτή κι άλλη μία κυρία να μου πουν ότι δε με ξέρουν και δεν ξέρουν αν έχω βιβλιάριο. Λέω “δε με ξέρετε; Και γιατί χεστήκ@τε όταν είπα να ανεβάσω story; Και γιατί τρέξατε τότε; Επίσης, μου είπαν ότι οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες. Λέω “αλήθεια; Και με το βιβλιαράκι του σκυλιού δε θα έχουν αλλεργίες;”. Πήρα ένα ασυνόδευτο, γύρισε το σκυλί στη μαμά μου, έπαθα πανικό μέχρι να φτάσει και θα πω ότι οι κοπέλες μέσα στην καμπίνα ήταν εξαιρετικές», πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top