Ρώμας για καταγγελία ΣΕΗ: «Κι εμένα στο παρελθόν μου είχαν προτείνει να...»

Πώς σχολίασε τις δηλώσεις Γκλέτσου για Παπακαλιάτη;

Σε μία σοβαρή καταγγελία αναφορικά με τον τρόπο επιλογής των ηθοποιών που βρίσκονται σε τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές, προχώρησε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΣΕΗ, κάποιες παραγωγές στην πραγματικότητα δεν αναζητούν ηθοποιούς… αλλά influencers.

«Σχετικά με τα casting ηθοποιών για τις τηλεοπτικές παραγωγές: Ύστερα από μαρτυρίες μελών μας, υπέπεσε στην αντίληψη του σωματείου μας πως σε κάποια casting για τηλεοπτικές σειρές της επόμενης σαιζόν, οι υπεύθυνοι της εν λόγω διαδικασίας, ζητάνε από τους υποψήφιους ηθοποιούς, εκτός από το βιογραφικό τους σημείωμα, τον αριθμό των followers που διαθέτουν στα social media. Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά πως ο αριθμός των followers στα social media δεν μπορεί επ ουδενί ν’ αποτελεί κριτήριο επιλογής ενός ηθοποιού για την εργασία του και καμία σχέση δεν έχει με την καλλιτεχνική διαδικασία. Δεν μπορεί η ψηφιακή εικόνα ενός ηθοποιού και ο τρόπος που αυτή διατίθεται ηλεκτρονικά, να επηρεάζει το αναφαίρετο δικαίωμα του στην εργασία…», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star συνάντησε τον Χάρη Ρώμα και του ζήτησε να σχολιάσει την καταγγελία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

«Το έχω ακούσει αυτό. Κι εμένα στο παρελθόν μου είχαν προτείνει να χρησιμοποιήσω στις δουλειές μου παιδιά που έχουν δυνατά social με την έννοια της εμπορικότητας. Έχει αποδειχτεί ότι παραστάσεις με ανθρώπους που έχουν πολλούς followers έχουν πάει άπατες. Το θέατρο και η τηλεόραση έχει τους δικούς της νόμους. Δε μου αρέσει που όλοι τοποθετούνται για όλα», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια σχολίασε και τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που είπε: «καλό θα ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να μην έπαιζε στο Maestro, γιατί δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους ηθοποιούς».

Γκλέτσος: Αντιδράσεις ηθοποιών στις δηλώσεις του για τον Παπακαλιάτη

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Σημασία έχει το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κόσμο», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top