Μουζουράκης – Κόζαρη: Αυτό είναι το κτήμα στην Αίγινα που θα γίνει ο γάμος

Η νύφη θα φτάσει με βάρκα στο εκκλησάκι

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύονται το Σάββατο 27 Μαΐου στην Αίγινα και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις! 

Ο καλλιτέχνης και η 30χρονη σύντροφός του, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα. 

Οι κουμπάροι στον γάμο τους θα είναι έξι και πιο συγκεκριμένα δυο φίλες της Μαριλού Κόζαρη και ακόμη τέσσερα άτομα από την πλευρά του Πάνου Μουζουράκη, τρεις άντρες και δυο γυναίκες. 

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Με έξι κουμπάρους ο γάμος τους!

Οι καλεσμένοι θα είναι πάνω από 300 άτομα και ανάμεσά τους θα είναι η κολλητή φίλη της Μαριλού Κόζαρη, Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και οι: Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου.

Ο γάμος θα γίνει σε ένα από τα πιο πολυτελή και εντυπωσιακά κτήματα της Αίγινας, το οποίο μάλιστα ήταν το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη.

Μαριλού Κόζαρη

Η νύφη θα φτάσει με βάρκα στο εκκλησάκι

Η εκπομπή «Πρωινό» στον ANT1 πρόβαλε πλάνα από το πολυτελές κτήμα όπου ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη θα γιορτάσουν με τους φίλους και συγγενείς τους τον γάμο τους. Όπως αποκάλυψαν, μάλιστα, η νύφη θα φτάσει με βάρκα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Μουζουράκης – Κόζαρη: Αυτό είναι το κτήμα στην Αίγινα που θα γίνει ο γάμος

Μουζουράκης – Κόζαρη: το κτήμα στην Αίγινα που θα γίνει ο γάμος

Μουζουράκης – Κόζαρη: Αυτό είναι το κτήμα στην Αίγινα που θα γίνει ο γάμος τους

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top