Ρούλα Ρέβη: «Έχω πολύ σκοτεινά μονοπάτια στη ζωή μου»

«Έχω περάσει μεγάλες κρίσεις πανικού...»

«Δεν έχω τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση όσο φαίνεται. Έχω περάσει μεγάλες κρίσεις πανικού, από τα 23 μέχρι τα 25 που ήμουν και σε φάση υπερκόπωσης… Έχω πολύ σκοτεινά μονοπάτια στη ζωή μου, και τώρα έχω» αποκάλυψε στη νέα της συνέντευξη η σύζγος του Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη.

Η γνωστή φωτογράφος αναφέρθηκε ακόμα, στο μπούλινγκ που έχει βιάσει στον χώρο της δουλειάς της της, αλλά και την άποψη που είχε για τους άνδρες εξαιτίας του πατέρα της η οποία άλλαξε πλήρως μετά τη γνωριμία της με τον αγαπημένο της σύζυγο και πατέρα τον παιδιών της, Αποστόλη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

 

«Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις για τη δουλειά μου. Έχω δεχτεί συμπεριφορές που δε θα έπρεπε ή που θα ήταν πολύ σωστό να σηκωθώ να φύγω εκείνη την ώρα. Υπήρχε μπούλινγκ ακόμα και για τον τρόπο που έπρεπε να είσαι ντυμένος στη δική μας δουλειά γιατί εμείς κάναμε μόδα. Μου έχει συμβεί αυτό» εξομολογήθηκε η Ρούλα Ρέβη στην εκπομπή «Δύο στη 1».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

 

«Ο Αποστόλης έχει πει πάρα πολύ ωραία πράγματα για μένα. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτόν τον άνθρωπο, θεωρούσα ότι μου τον χρωστούσε η παιδική μου ζωή. Ήμουν σίγουρη ότι θα μου έρθει ένας τέτοιος άνθρωπος και μου ήρθε, γι΄αυτό και περίμενα… Αλήθεια θεωρώ ότι η ζωή μού το όφειλε αυτό γιατί έπρεπε να μου αλλάξει τη γνώμη για τους άντρες. Είχα έναν πολύ δύσκολο πατέρα, και η γνώμη μου για τους άντρες στο θέμα της οικογένειας και της σχέσης με τη γυναίκα, δεν ήταν καλή.

Ο Αποστόλης μού άλλαξε όλη τη θεωρία και όσα πίστευα για τους άντρες και νομίζω ότι καθόρισε και την υπόλοιπη ζωή μου και ήθελα να γίνω μητέρα. Πριν τον Αποστόλη δεν ήθελα να γίνω μητέρα. Ήξερα ότι θα γίνω μαμά αλλά στο πλάνο, δεν υπήρχε δίπλα ο άντρας… Τον μπαμπά μου πολύ θα ήθελα να τον είχα τώρα… Τον συγχώρησα. Προσπάθησα πάρα πολύ, μου ήταν αδύνατο να τον συγχωρέσω αλλά όταν “έφυγε” πήρε μαζί και το δώρο του, τη συγχώρεση”» είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top