Αυτή είναι η πιο sexy γυναίκα του κόσμου!

Είναι «hot» και είναι στην κορυφή!

Είναι «hot» και είναι στην κορυφή! Η Ashley Graham κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους «Hot 100» του Maxim ως η «πιο sexy γυναίκα του κόσμου», για το 2023.

Επιτέλους Μαμά Η Ashley Graham

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAXIM (@maximmag)

Φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα και μια ρόμπα με φτερά, άφησε πίσω της μεγάλα ονόματα όπως η Margot Robbie, η Cara Delevingne, και η Ana de Armas.

Η 35χρονη μητέρα τριών παιδιών κατάφερε να επικρατήσει των υπολοίπων και να γίνει η «βασίλισσα των καμπυλών» από το περιοδικό, το οποίο την επαίνεσε επειδή είναι υπέρμαχος του body positivity, δηλαδή του κινήματος υπέρ της αποδοχής της διαφορετικότητας του σωματότυπου.

«Η βασίλισσα των καμπυλών είναι τόσο μια γυναίκα υπέροχη όσο και μια γυναίκα που εμπνέει. Είτε ποζάρει για λαμπερές φωτογραφίσεις ως η πιο sexy γυναίκα του κόσμου, είτε περπατάει στο κόκκινο χαλί», αναφέρει στις σελίδες του το περιοδικό.


Το τελευταίο εξώφυλλο του plus size μοντέλου στο περιοδικό «Maxim» σηματοδοτεί κομβική στιγμή στην καριέρα της. «Την πρώτη φορά που βρέθηκα στο εξώφυλλο του Maxim δεν είχα τρία παιδιά και αυτή τη φορά έχω τρία μικρά μωρά. Σε κάνει να θυμάσαι ότι το hot υπάρχει σε τόσα πολλά σενάρια και ότι υπάρχει σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη», δήλωσε η Ashley Graham.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top