Mary Vitinaros: «Όλοι οι άντρες στην Ελλάδα είναι πολύ ωραίοι»

Η model instructor του GNTM εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Mary Vitinaros

Για την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα, μίλησε η Mary Vitinaros σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης

Mary Vitinaros: Ο λόγος που δεν τη φλερτάρουν οι άνδρες θα σας ξαφνιάσει!

Το μοντέλο που γεννήθηκε στην Αυστραλία, βρέθηκε καλεσμένο στo Πρωινό κι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμμετοχή της στο GNTM 5, ενώ σχολίασε και τους άντρες στη δεύτερη της πατρίδα, την Ελλάδα

Η Mary Vitinaros συνδυάζει την ελληνική και την ιταλική ομορφιά

Η Mary Vitinaros συνδυάζει την ελληνική και την ιταλική ομορφιά

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το ποιους θεωρεί πιο ωραίους άντρες, απάντησε: «Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι στην Ελλάδα όλοι οι άντρες είναι ωραίοι... κούκλοι!». «Θέλω ο άντρας να είναι ευγενικός, ειλικρινής και να έχει χιούμορ γιατί έτσι είμαι κι εγώ στην προσωπική μου ζωή» πρόσθεσε. 

Mary Vitinaros: Οι σέξι πόζες με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη της

Στη συνέχεια αποκάλυψε για την καταγωγή της: «Γεννήθηκα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Ο πατέρας μου είναι Έλληνας, αλλά γεννήθηκε στην Αυστραλία κι η μητέρα μου Ιταλίδα, αλλά γεννήθηκε κι αυτή στην Αυστραλία. Είμαι Ελληνίδα τρίτης γενιάς». 

Η Mary Vitinaros έχει ένα από τα πιο σέξι προφίλ στο Instagram!

Η Mary Vitinaros έχει ένα από τα πιο σέξι προφίλ στο Instagram!

Vitinaros: Πήρε ελληνικό διαβατήριο κι αυτό είναι το δεύτερό της όνομα

«Στο σπίτι μιλούσαμε αγγλικά, εγώ πήγα σε ελληνικό σχολείο και ήξερα μόνο τα βασικά. Όταν ήρθα εδώ δε μπορούσα να κουβεντιάσω καθόλου. Τώρα έμαθα. Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα για διακοπές 24 χρονών. Είμαι από την Καλαμάτα. Έμενα για 7 χρόνια στην Αμερική και δούλευα εκεί. Ήρθα στην Ελλάδα για το GNTM, αλλά τώρα αποφάσισα να μείνω εδώ. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα εδώ, έχετε ωραία ζωή. Οι Έλληνες ξέρουν να ζουν, έχουν ισορροπία στη ζωή τους. Στην Αυστραλία και στην Αμερική είναι πάρα πολύ στο τρέξιμο. Δουλεύουν πάρα πολύ, εδώ υπάρχει ισσοροπία. Οι Έλληνες είναι ζεστοί άνθρωποι. Πας για καφέ, ο τρόπος, η κουλτούρα, το φαγητό. Είσαι κοντά στις παραλίες… Η Ελλάδα βολεύει, μπορείς να πας παντού», συμπλήρωσε η Mary Vitinaros.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top