Έκαναν... καρνάβαλο την Νάντια Μπουλέ!

Πού θα παρελάσει το άρμα της παρουσιάστριας;

Έκαναν... καρνάβαλο την Νάντια Μπουλέ!

Πηγή έμπνευσης έγινε η Νάντια Μπουλέ στην ιδιαίτερη πατρίδα της! Όχι, δεν θα της στήσουν άγαλμα οι συμπατριώτες της, ούτε θα δώσουν σε δρόμο το όνομά της... Η οικοδέσποινα του «Top Chef» θα γίνει άρμα για το καρναβάλι της Ναυπάκτου, όπου -by the way- είναι δήμαρχος ο μπαμπάς της!

Πρόκειται για το γκρουπ του συλλόγου «Πολιτιστικές Διαδρομές» που θα λάβει μέρος στο καρναβάλι του δήμου υπό το τίτλο «Καλλικράτης Chef και creme Boule», όπου το Μπουλέ δεν διευκρινίζεται αν αναφέρεται στον μπαμπά ή την κόρη. Βέβαια, με το chef μπροστά, μάλλον την Νάντια επέλεξαν για καρνάβαλο...

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο γκρουπ έχουν ξ��κινήσει, ενώ οι μασκαράδες του θα φορούν -τι άλλο;- στολές μαγείρων, με απαραίτητα αξεσουάρ τις κουτάλες, τα μαχαίρια και τους αβγοδάρτες.

Κι ενώ η Νάντια ετοιμάζεται για τον τελικό της Πέμπτης στο «Top Chef» και άντε να δούμε τι θα κάνει μετά, οι συμπατριώτες της ετοιμάζονται να την τιμήσουν δεόντως την Κυριακή της Αποκριάς και να την σεργιανήσουν στους δρόμους της Ναυπάκτου.

Βρε λες να πάει Ναύπακτο το τριήμερο της Αποκριάς η Νάντια; Ευκαιρία! Και θα ξεκουραστεί από το βαρύ το πρόγραμμα και το άρμα της θα καμαρώσει!

Κρίμα πάντως που δεν έβαλαν στο άρμα και την πρώτη διδάξασα στα ριάλιτι μαγειρικής, την -θα καταρρεύσω- Ευγενία Μανωλίδου. Αλλά, βλέπεις, παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι... μπουλε-μένο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top