Γιάννης Κουκουράκης: «Είμαι περήφανος και για όσους έδιωξα από τη ζωή μου»

Η συνέντευξη του Βίκου από το Μαύρο Ρόδο

Ο Γιάννης Κουκουράκης θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο του «Κωνσταντή» στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος ως «Βίκος» στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

«Πέρασα από πολλά castings για τον ρόλο του Κωνσταντή και εντέλει μου δόθηκε Ήταν μια διαδικασία 3-4 μηνών. Δεν έχω ιδέα πόσοι άλλοι συνάδελφοι πέρασαν δοκιμασίες για τον ίδιο ρόλο. Στο «Μαύρο Ρόδο» ο ρόλος του Βίκου μου δόθηκε εξαρχής. Και αυτός ήταν ο ρόλος που με ενδιέφερε πολύ», δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town».

Γιάννης Κουκουράκης: Η άγνωστη γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά

Αν του δινόταν η ευκαιρία να κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά δε θα άλλαζε τίποτα. Μάλιστα, είναι πολύ υπερήφανος για τους ανθρώπους που τον ξεχώρισαν και τον έβαλαν στα σπίτια τους. «Θα έκανα τα πάντα ξανά με τον ίδιο τρόπο. Ποτέ δε μετάνιωσα για κάτι και ποτέ δεν είπα "αυτό θα το έκανα διαφορετικά". Είμαι περήφανος για τους ανθρώπους που με έχουν ξεχωρίσει και με έβαλαν στο σπίτι τους. Είναι δύσκολο πράγμα οι πραγματικοί δεσμοί. Έχω πολλές οικογένειες και είμαι περήφανος γι' αυτό. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι αυτό που μου συνέβαινε δεν είναι ο κανόνας τελικά. Έχω εκτιμηθεί και αγαπηθεί από πολύ διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά και πολύ δύσκολους κατά γενική ομολογία. Το κατάλαβα κάνοντας τους απολογισμούς μου κατά καιρούς. Επίσης είμαι περήφανος και για όσους έδιωξα από τη ζωή μου».

Κοιτάζοντας πίσω ο δημοφιλής ηθοποιός λέει πως στη ζωή του πάλεψε για μεγαλύτερα αλλά και για μικρότερα πράγματα, μιας και δεν του χαρίστηκε τίποτα.

Συγκινεί ο Κουκουράκης για τον Νάτση: Να ζείτε τις στιγμές με το ίδιο πάθος


«Γενικά στη ζωή μου τίποτα δε μου χαρίστηκε. Πάλεψα για όλα, από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα. Και για όσα κέρδισα, πάσχισα. Κάτι που κάνει την όποια νίκη -μικρή ή μεγάλη- πιο γλυκιά εντέλει. Αυτό. λοιπόν. που έχω μάθει ως τώρα είναι ότι εάν δε προσπαθήσεις, εάν δε βάλεις τέρμα τα γκάζια και την προσήλωσή σου στον όποιο στόχο σου, πάντα θα πέφτεις να κοιμηθείς και θα αναρωτιέσαι τι θα γινόταν εάν το είχες κάνει.

Μπορεί να επιτύχεις ή να αποτύχεις -όλα μέσα στη ζωή είναι- και στην τελική οι στόχοι είναι για να μπαίνουν και ας μην τους πετύχουμε όλους, δεν θα αλλάξει και η ρώτα της Γης στο κάτω - κάτω. Αλλά τουλάχιστον να το έχεις παλέψει 100% των δυνάμεών σου και να είσαι εντάξει με σένα. Με εύκολο τρόπο θα έλεγα ότι έμαθα να εμπιστεύομαι ανθρώπους γιατί ήμουν "αδέσποτο" από μικρός. Οπότε οι κεραίες μου κάπως συντονίζονται με τα υπόλοιπα αδέσποτα και μ' αυτούς που μοιραζόμαστε πολλά κοινά. Και λέω με εύκολο τρόπο επειδή νιώθω ότι δεν προσπαθώ γι' αυτό, συμβαίνει αυτόματα».


Κλείνοντας, ο Γιάννης Κουκουράκης αποκάλυψε ποια ερώτηση θεωρεί πιο προσβλητική. «Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ αυτό, γενικά όμως δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση εύκολα. Ερώτηση που με νευριάζει όμως υπάρχει: «Πώς πάει το ηθοποιηλίκι;» ή οποιαδήποτε ερώτηση έχει αυτή τη λέξη. Η λέξη αυτή είναι υποβιβαστική και υποτιμητική για τη δουλειά του ηθοποιού και παραπέμπει στο "νταβατζιλίκι". Απαντώ «Δεν ξέρω τι να σας πω, κάνω άλλη δουλειά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top