Θάλεια Ματίκα: Όσα είπε για τις δηλώσεις της που ξεσήκωσαν αντιδράσεις

«Δεν έχει καμία υποχρέωση ένα κορίτσι μεγαλώνοντας για το σπίτι, τόσο απλά»

Δείτε όσα είπε η Θάλεια Ματίκα στην εκπομπή της ΕΡΤ

Είναι παντρεμένη εδώ κι αρκετά χρόνια με τον Τάσο Ιορδανίδη, κι αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταλαντούχα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου

Θάλεια Ματίκα: «Θα κουκουλωθώ κάτω από το πάπλωμα μου και θα κλαίω γοερά»

Ο λόγος για τη Θάλεια Ματίκα που το μεσημέρι της Τετάρτης μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτοτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το θέατρο, την καριέρα της, τον ρόλο της ως μητέρα, αλλά και την πολυσυζητημένη δήλωση που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη περί της χειραφέτησης της γυναίκας

Η Θάλεια Ματίκα επιστρέφει τηλεοπτικά με τη σειρά της ΕΡΤ1, Ο Όρκος ΙΙ

Η Θάλεια Ματίκα επιστρέφει τηλεοπτικά με τη σειρά της ΕΡΤ1, Ο Όρκος ΙΙ

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Όταν μια γυναίκα επαγγελματίας δίνει μια συνέντευξη θεωρείται πολύ δεδομένη μια τέτοια ερώτηση σε σχέση με έναν άντρα. Το τι θα πει η γυναίκα έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από ότι ένας άντρας κι εγώ ουσιαστικά, αυτό που ήθελα να πω στο τέλος της ημέρας, ήθελα να μιλήσω για την χειραφέτηση της γυναίκας και μόνο. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αυτό το πρότυπο της τέλειας μητέρας, συζύγου, νοικοκυράς, sex symbol, ατσαλάκωτης, super woman ας τελειώσει κάποια στιγμή... Εντάξει; Ας μοιραστούμε τους ρόλους όπως πρέπει και να οδηγηθούμε, έστω στη Δύση, ουσιαστικά προς την ισοτιμία». 

Ο Τάσος Ιορδανίδης κι η Θάλεια Ματίκα έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια

Ο Τάσος Ιορδανίδης κι η Θάλεια Ματίκα έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δέχθηκα πολλά σχόλια κι από γυναίκες κι από άντρες. Οι άντρες προσπαθούν να υποστηρίξουν τη θέση τους στο σπίτι, οι δε γυναίκες νομίζω πως το παίρνουν στραβά και νιώθουν ότι οι ίδιες προσφέρουν όλα αυτά δεν είναι σωστό να τα προσφέρουν. Φυσικά κι είναι σωστό κι ο καθένας επιλέγει τη ζωή του. Απλά εγώ δε θέλω να θεωρείται θέσφατο για ένα κορίτσι μεγαλώνοντας ότι αυτή είναι μια υποχρέωση της σε αυτήν τη ζωή. Δεν έχει καμία υποχρέωση. Ισότητα μέσα σε ένα σπίτι έχουν κάποιες υποχρεώσεις αυτοί που ζουν σε ένα σπίτι, ανεξαρτήτου φύλου. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δηλαδή τόσο απλά, 2023». 

Θάλεια Ματίκα: Ο σύζυγός της Τάσος Ιορδανίδης και το ξενοδοχείο ημιδιαμονής

«Στην παρερμηνεία νομίζω ότι φταίνε πολύ και τα sites που παίρνουν ένα κομμάτι τόσο και βάζουν έναν τρομερό τίτλο για να κάνουν κλικαρίσματα. Επίσης, ζούμε και την εποχή των social media που ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει», πρόσθεσε η Θάλεια Ματίκα στο Στούντιο 4.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top