Ερωτευμένος ο Νίκος Πολυδερόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο πρωταγωνιστής του «Μαύρου Ρόδου» μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη

Στη δημοφιλή σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» ο Νίκος Πολυδερόπουλος υποδύεται έναν άντρα σε αναπηρικό αμαξίδιο, που μετά από επίμονες προσπάθειες, καταφέρνει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. 

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Με παρακολουθούσε για 2-3 εβδομάδες, φοβόμουν»

 

Έχοντας βρεθεί κάποια στιγμή στη θέση του ήρωα που ενσαρκώνει στο σίριαλ και στην πραγματική του ζωή, ο γοητευτικός ηθοποιός σχολίασε στην εκπομπή «Ελένη» πως ο ρόλος του αυτός του «ξύπνησε μνήμες» από τη δύσκολη περίοδο που βρισκόταν στο χειρουργείο. 

Νίκος Πολυδερόπουλος: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με το...πατίνι του!

«Και στη ζωή και στη σειρά ήταν δύσκολο να είσαι σε αμαξίδιο. Όταν έκατσα στα γυρίσματα στο αμαξίδιο, μου ήρθαν εικόνες από το χειρουργείο. Με έφεραν πολύ κοντά με το παρελθόν. Τότε το ήξερα πως θα περπατήσω. Ήταν δύσκολα γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μόνος μου. Ήξερα πως θα υπάρχουν “κουσούρια”. Πρέπει να πιστεύεις. Πέρα από τις φυσιοθεραπείες, το πολέμησα και μόνος μου. Προσπάθησα πολύ», εξομολογήθηκε ο τηλεοπτικός «Σταυρινός». 

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει βρει τον άνθρωπό του, ο οποίος τον ακολουθεί σε κάθε του τρέλα, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αποκάλυψη του Νίκου Πολυδερόπουλου για το πρόσωπο που του έχει «κλέψει» την καρδιά 

Η αποκάλυψη του Νίκου Πολυδερόπουλου για το πρόσωπο που του έχει «κλέψει» την καρδιά

«Εμένα με βοηθάει να τιθασεύω τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να ακολουθήσει κάποιος την τρέλα μου. Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις την τρέλα σου και όποιος πιστεύει να ακολουθήσει και εκείνος. Έχω ένα άνθρωπο το τελευταίο καιρό που με ακολουθεί και τον ευχαριστώ», ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ σε άλλο σημείο παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο να δαμάσει κανείς τον έρωτα. 

«Ο καθένας μπορεί να στηρίζει μέχρι το τέρμα τις επιλογές του. Ο κόσμος θέλει το δύσκολο. Έχει μία άλλη γοητεία. Ο έρωτας δεν πεθαίνει, όσο και εάν τον αφήσεις μένει ένα καρβουνάκι με μία σπίθα που θα αρπάξει φωτιά. Οι γονείς μου είναι μαζί 37 χρόνια με 4 παιδιά. Όποτε τους βλέπω, τους βλέπω μαζί αγαπημένους. Έκαναν θυσίες αλλά είναι μαζί», τόνισε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top