Νίκος Πολυδερόπουλος: «Με παρακολουθούσε για 2-3 εβδομάδες, φοβόμουν»

«Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά», δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική έκανε διάφορες δουλειές, προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με το...πατίνι του!

«Πριν την υποκριτική δούλευα ως θερμοϋδραυλικός και μου είπαν αν θέλω να κάνω τον κομπάρσο. Δούλευα στο φορτηγό του πατέρα μου, σερβιτόρος στα κλαρίνα, δημοσιές σχέσεις και ως μοντέλο. Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά, δε φταίει αυτός που δε σε πληρώνει, αλλά εσύ που ακούς τα λογία αντί για τις πράξεις. Τα προβλήματα πρέπει να τα κόβεις από την αρχή, γιατί γεννιούνται κι αλλά, αν δε σου αρέσει πρέπει να το λες με οποιοδήποτε κόστος», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πέρασα δυο φορές κορωνοϊό και μια πνευμονία»

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Θεό, αλλά και τον φόβο που ένιωσε όταν κατάλαβε ότι τον παρακολουθούσε μια εμμονική θαυμάστρια.

«Πιστεύω στον Θεό, πιστεύω και στον άνθρωπο. Όταν πηγαίνω στο Άγιο Όρος αγαλλιάζω», πρόσθεσε και είπε κλείνοντας: «Είχα εμμονική θαυμάστρια, περπατούσα και υπήρχε μια που με παρακολουθούσε για 2-3 εβδομάδες, φοβόμουν. Για έναν έρωτα έχω πάει ταξίδι 9 ωρών, έχω αφήσει κάτι και έχω φύγει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top