Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πέρασα δυο φορές κορωνοϊό και μια πνευμονία»

Τι είπε ο ηθοποιός για τη περιπέτεια με την υγεία του

Όχι μία, αλλά δύο φορές ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα του Νίκου Πολυδερόπουλου και όπως είπε ήταν κάτι που τον φόβισε γιατί έχει άσθμα.

«Πέρασα δυο φορές κορωνοϊό και πέρασα και μια πνευμονία έτσι για να τριτώσει! Δεν ξέρω τι λένε και αν έχω τώρα long covid. Πέρασα εκεί πέρα μια ίωση, μετά δεν είχα κάτι απλά κάπου λογικά το ανοσοποιητικό μου ήταν πεσμένο και ξανακόλλησα γρίπη. Έχω άσθμα οπότε φοβήθηκα λίγο. Τις πρώτες μέρες ζορίστηκα τις πρώτες δυο τρεις μέρες, αλλά δεν χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω κι αν θα πήγαινα. Ήθελα να το ξεπεράσω και να μην μπω στη διαδικασία αυτή. Γενικά εγώ παίζω λίγο με το μυαλό μου και όταν είμαι άρρωστος, λέω πως «όχι, είμαι καλά» και επιμένω. Το γυρίζω λίγο, σαν placebo», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «The 2night Show» για την περιπέτεια με την υγεία του.

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του σε ό,τι αφορά την «επιφανειακή» συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων του.

Πολυδερόπουλος: «Βίωσα bullying επειδή ήμουν δυσλεκτικός. Έφαγα πολύ ξύλο»

«Εάν ήξερα ότι φεύγω από την ηθοποιία από δικό μου λάθος, θα ήμουν εντάξει. Όταν φας "χαστούκια" στη ζωή σου, αρχίζεις και συνειδητοποιείς ότι μέσα σου έχεις μια δύναμη που είναι υπερδύναμη. Αν την πιάσεις, σταματάς να λες "αυτός φταίει κλπ", φταις εσύ. Όποτε δεν με αγχώνει να γυρίσω και να κάνω κάποια άλλη δουλειά. Πολλοί άνθρωποι κάνουν πράγματα στη ζωή τους, για να αποδείξουν ότι κάτι είναι, να υπάρχουν, να γίνουν αποδεκτοί στον κόσμο μέσα από τη δουλειά τους όχι από την προσωπικότητά τους. Βλέπεις έναν άνθρωπο που περνάει και μπορεί να είναι γνωστός. Ας πούμε ότι είναι ηθοποιός. Και μπορεί να φέρεται κακά σε συναδέλφους ας πούμε αλλά λες "Α αυτός είναι καλός ηθοποιός". Αυτός παίρνει μια κάπα, την κάπα του ηθοποιού, γυρνάει σπίτι του, τη βγάζει και δεν είναι τίποτα».


Ο Νίκος Πολυδερόπουλος δηλώνει ελεύθερος

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος κατά τη διάρκεια της εκπομπής ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή και δήλωσε πως αυτό το διάστημα είναι ελεύθερος.

«Αν δεν έχει βρεθεί μια γυναίκα να σε καταλάβει… Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος. Να το πω πιο απλά, αν θέλω να πάω στην Γαύδο θα μου πει, “πήγαινε” αν και αυτή θέλει να πάει εκεί θα της πω “πήγαινε”. Αν λέμε “μην πας εκεί”, “μην κάνεις αυτό” και η ζήλια και το ένα και το άλλο… έτσι φθείρεται η σχέση. Δεν είμαι ζηλιάρης, παλιά ζήλευα, οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top