Σαρλότ Κασιράγκι: μιλά για το μεγάλο της πάθος

Τι λέει για τις σπουδές της αλλά και το αγαπημένο της σπορ

Σαρλότ Κασιράγκι: μιλά για το μεγάλο της πάθος
Για το μεγάλο πάθος της ζωής της, το στιλ αλλά και τις σπουδές της μίλησε η Σάρλοτ Κασιράγκι, η πανέμορφη κόρη της Πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό: «Η ιππασία είναι το μεγάλο πάθος της ζωής μου. Πρόκειται για ένα σπορ που κυρίως μας διδάσκει να είμαστε ταπεινοί».

Τα τελευταία χρόνια η Σάρλοτ, συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ένωση Φίλων Παιδιού «Amade», την οποία ίδρυσε η γιαγιά της Γκρέις Κέλι.


Συνδυάζοντας λοιπόν την αγάπη της για την ιππασία με τις φιλανθρωπικές της ευαισθησίες, δημιούργησε τον διαγωνισμό «International Gucci Masters».


Πρόκειται για μια ιδέα που τα περιλαμβάνει όλα, καθώς οι αναβάτες δεν επιβραβεύονται μόνο για τον επαγγελματισμό, αλλά για το στιλ και την κομψότητα τους. Όσο για τα έσοδα; μέρος τους διατέθηκε στην ένωση «Amade» στη οποία Πρόεδρος σήμερα, είναι η μητέρα της Καρολίνα.


Μιλώντας στο περιοδικό Hello, η Σάρλοτ εξήγησε ότι η ιδέα για το συγκεκριμένο διαγωνισμό προέρχεται από την άποψη της ότι «το στιλ είναι πολύ σημαντικό στο άθλημα της ιππασίας. Πρόκειται για ένα πολύ αριστοκρατικό σπορ».

Εκτός από το πάθος της για τα άλογα, η Σαρλότ λατρεύει εξίσου τις σπουδές της πάνω στη Λογοτεχνία και τη Φιλοσοφία που όπως λέει «με κάνουν να νιώθω ισορροπημένη».

Άλλωστε όσο γοητευτική κι αν είναι η ιππασία «τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτό το άθλημα. Μας κάνει ωστόσο να καταλάβουμε πως δεν είναι δυνατόν να είμαστε πάντα πρώτοι».
Αυτό που χρειάζεται άλλωστε για να το ασκήσεις σύμφωνα με την πανέμορφη Σάρλοτ, είναι «ωριμότητα και ψυχραιμία. Μόλις απέκτησα αυτά τα δυο χαρακτηριστικά, ήμουν έτοιμη και πάλι να πάρω μέρος σε αγώνες».

Παραταύτα φαίνεται πως αξίζει τον κόπο, καθώς τα συναισθήματα που δημιουργεί είναι μοναδικά: « Υπάρχουν τόσα θετικά συναισθήματα που μπορεί να βιώσει κανείς όταν συναγωνίζεται τους αντιπάλους του με ένα άλογο, που δεν συγκρίνονται».

Τι χρειάζεται; «Θάρρος, διαίσθηση και ευαισθησία, προκειμένου ένας αθλητής να φέρει σε πέρας κάθε δοκιμασία».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top