Γεωργία Καλτσή: Πάλεψαν να με κρατήσουν στη ζωή. Νοσηλευόμουν 6 μήνες

«Είμαι μια μαχήτρια της ζωής με τεράστια δύναμη ψυχής»

 «Είμαι μια μαχήτρια της ζωής με τεράστια δύναμη ψυχής», λέει η Γεωργία Καλτσή και έχει απόλυτο δίκιο. Στα 21 της είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Γεωργία Καλτσή: Είχα 1% πιθανότητα ζωής γιατί τα πνευμόνια μου γέμισαν αίμα

Η αθλήτρια της ξιφασκίας δεν το έβαλε κάτω και τώρα την απολαμβάνουμε και σε ρόλο ηθοποιού μιας και πρωταγωνιστεί στη σειρά «Στα 4» που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+.

 Γεωργία Καλτσή

«Είμαι τρελή με την καλή έννοια, δυναμική και πολυπράγμων. Πριν το τροχαίο αυτό που φοβόμουν είναι να μην μπορώ να κάνω κάτι ενώ τώρα που είμαι σε αμαξίδιο θα φοβόμουν να έχω ένα είδος αναπηρίας που να μην είμαι αυτόνομη. Πριν 8 χρόνια βρέθηκα σε ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο μπροστά από μια τράπεζα. Ήμασταν στα γενέθλια της κολλητής μου και γυρνώντας προς το σπίτι τρακάραμε σε μία τράπεζα. Έκανα έξι μήνες νοσοκομειακή περίθαλψη και μέχρι σήμερα κάνω τη ζωή που ήθελα να κάνω από μικρή. Δεν άφησα ούτε τους γονείς μου, ούτε τους φίλους μου, ούτε εμένα να “πέσω”. Πάλεψαν κάποιοι άνθρωποι να μας κρατήσουν στη ζωή και θα το θεωρούσα εγωιστικό να μην το προσπαθήσω εγώ», είπε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Γεωργία Καλτσή, πόσες φορές άκουσες τη φράση «κρίμα, ωραίο κορίτσι»;

«Μερικά από τα κλασσικά κλισέ και στερεοτυπικά είναι το “κρίμα, τι ωραία κοπέλα”, το “καθηλωμένος σε ένα καροτσάκι” που είναι όλο λάθος. Είναι αμαξίδιο γιατί το χειρίζεσαι μόνος σου. Ενώ το καροτσάκι είναι αυτό που μεταφέρουμε κάτι. Η αναπηρία είναι τα εμπόδια και όχι η βλάβη, δηλαδή όταν θα θες να πας κάπου και θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες», πρόσθεσε η Γεωργία Καλτσή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top