Γεωργία Καλτσή: Είχα 1% πιθανότητα ζωής γιατί τα πνευμόνια μου γέμισαν αίμα

«Ήμουν 24 μέρες σε κώμα και δε γνώριζα για την παράλυσή μου»

Γεωργία Καλτσή: Απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο The 2Night Show

Η Γεωργία Καλτσή είναι μια γυναίκα που μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καταφέρνει να βγαίνει δυνατή και να ατενίζει τη ζωή με αισιοδοξία.

Η αθλήτρια της ξιφασκίας στα 21 της χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο που την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Εκείνη δεν το έβαλε κάτω και τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Στα 4» που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+.

Γεωργία Καλτσή
Η Γεωργία Καλτσή κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή. «Ήμασταν όλοι 21 και ήταν τα γενέθλια της κολλητής μου εκείνο το βράδυ και ήταν η πρώτη που θα γινόταν 22 ετών. Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε! Από τα τρία κορίτσια που ήμασταν στο τροχαίο δυστύχημα, οι δύο είμαστε με αναπηρία με αμαξίδιο και η τρίτη είναι υπέρλαμπρη ψυχολόγος. Με “κυνηγάει” η ημερομηνία του τροχαίου γιατί κλείναμε 8 χρόνια και τότε έγινε και η πρεμιέρα της σειράς», είπε αρχικά στο The 2Night Show.

Γεωργία Καλτσή, πόσες φορές άκουσες τη φράση «κρίμα, ωραίο κορίτσι»;


“Εκείνη τη στιγμή ήμουν η μόνη που δεν είχα χάσει τις αισθήσεις μου αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω γιατί είχα υποστεί κάκωση στο νωτιαίο μυελό, είχα παραλύσει. Είχα 1% ζωή λόγω πνευμόνων γιατί είχαν γεμίσει αίμα. Οι γιατροί μας πήραν διαλυμένους και μας συναρμολογήσαμε. Ζω και είμαι εδώ λόγω της καθαριότητας που υπήρχε στο ιδιωτικό νοσοκομείο που ήμουν. Εγώ ξύπνησα μετά από 24 μέρες που ήμουν σε κώμα και δεν μου είχε ανακοινωθεί ούτε ο χαμός του φίλου μου ούτε η παράλυση. Πίστευα ότι λόγω φαρμάκων δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου αλλά όταν μου είπαν ότι έχω σπονδυλοδεσία κατάλαβα ότι νιώθω τα πόδια μου αλλά δεν τα ελέγχω. Και τότε μου ανακοίνωσαν οι γιατροί την παράλυσή μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top