Κόνι Μεταξά: Εκτός εαυτού με το... bullying που δέχεται για την εγκυμοσύνη

Έξαλλη η performer σε βιντέκια της στο Instagram

Δείτε τα βιντεάκια που πόσταρε η Κόνι Μεταξά

Μετά από τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση το περασμένο καλοκαίρι, η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε ότι συχνά δέχεται bullying στο κομμάτι της εγκυμοσύνης.

Κόνι Μεταξά: Ο εκνευρισμός της όταν τη ρώτησαν αν είναι έγκυος

 Σε βιντεάκια που πόσταρε στο Instagram, αποκάλυψε σε έξαλλη κατάσταση: «Γυναίκα δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα σε φίλο μου και τον ρώτησε αν είμαι έγκυος, επειδή σε ένα story έχω μεγάλη κοιλίτσα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη και προφανώς έφαγα τον πάτο μου, είχε πρηστεί η κοιλιά μου γιατί έφαγα πάρα πολλά ψωμιά και μια γυναίκα γύρισε κι είπε αυτό. Μα τον Θεό μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Κοκκίνησε το κεφάλι μου από τα νεύρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη! 

Η Κόνι Μεταξά τα... έχωσε φτιάχνοντας τα μαλλιά της! 

Η Κόνι Μεταξά τα... έχωσε φτιάχνοντας τα μαλλιά της! 

Από τότε που ανακοίνωσα ότι θα παντρευτώ μέχρι σήμερα, καθημερινά δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να πάρω κιλά, δεν μπορώ να πρηστώ, δεν μπορώ να φάω όσπρια, γιατί άμα τολμήσω και δεν είμαι πλάκα, μου λένε ότι είμαι έγκυος! Μου έχουν κάνει τόσο ψυχολογικό πόλεμο που πραγματικά με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι δε θέλω ποτέ να κάνω παιδιά, ειδικά οι γυναίκες». 

Σε κακή κατάσταση η Κόνι Μεταξά: «Νιώθω χάλια αυτόν τον καιρό»

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που περνάμε οι γυναίκες που με το που παντρευόμαστε πρέπει να υποθέτουν όλοι ότι είμαστε έγκυος. Πρέπει στον πρώτο χρόνο να μείνουμε έγκυος. Άσε μας ρε παιδί μου, ήσυχες. Θεωρώ πολύ αδιάκριτο όλο αυτό το πράγμα, γιατί μπορεί μια γυναίκα να μην μπορεί να κάνει παιδιά, ή να μη θέλει να κάνει παιδιά κι είναι δικαίωμα της. Να μην μπορεί και να προσπαθεί και να της είναι δύσκολο. Γιατί πρέπει να πρήζουμε τον κόσμο για αυτό το πράγμα; Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Έχω το δικαίωμα να φάω ψωμί και να πρηστώ, έχω δικαίωμα να παχύνω. Όλες αυτές που το λένε αυτό, έχουν τεράστια κοιλιά, μεγαλύτερη από μένα. Αναρωτιέμαι αν ρωτάνε αυτές. Εν τέλει εγώ αισθάνομαι χάλια για τον εαυτό, εάν τρώω λιγάκι παραπάνω κι έχω κοιλιά. Όταν το κάνω εγώ μου λένε “είσαι έγκυος”», κατεληξέ η Κόνι Μεταξά. 

Η Κόνι Μεταξά έχει κουραστεί να τη ρωτάνε αν είναι έγκυος!

Η Κόνι Μεταξά έχει κουραστεί να τη ρωτάνε αν είναι έγκυος!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top