Μαύρο Ρόδο: «Σε απλά ελληνικά, η καλόγρια θα τσακίσει το τεκνό»

Τι είπε η Λουκία Παπαδάκη για τη συνεργασία της με τον Λεωνίδα Κακούρη;

Η Λουκία Παπαδάκη στην εκπομπή Έλεος

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τη Λουκία Παπαδάκη στη σειρά «Μαύρο Ρόδο». Εκεί υποδύεται την «Κύρα» μια δυναμική γυναίκα που προσπαθεί να προστατεύσει τα εγγόνια της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Λουκία Παπαδάκη: «Θα έκανα τρίτο γάμο»

Ο τηλεοπτικός της «εγγονός» Πέτρος Καστρινός είναι ερωτευμένος με τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ και όλοι θέλουν να μάθουν ποιο θα είναι το μέλλον του ζευγαριού.  

 

 

«Πολύ ωραίο κι ενδιαφέρον σίριαλ. Πρέπει να ξέρει κι ο κόσμος που μας ακούει ότι είναι απαραίτητο να μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Πρέπει να ερωτευτούμε την κάθε δουλειά για να την κάνουμε καλά. Πρέπει να σε ενθουσιάζει και να χαίρεσαι κάθε μέρα που πας. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που πηγαίνω στο γύρισμα.

Σε απλά ελληνικά (σ.σ. η καλόγρια) θα τσακίσει το τεκνό», ανέφερε για τις εξελίξεις στη σειρά. «Το πάει προς το τσάκισμα κάποια στιγμή. Πόσα χρόνια πια; Ρασάτο θα είναι καλύτερο. Αν απολυθώ αύριο από τη σειρά, θα είναι εξαιτίας της εκπομπής» , πρόσθεσε με χιούμορ η Λουκία Παπαδάκη στην εκπομπή Έλεος.


«Με τον Λεωνίδα Κακούρη ήμασταν “παντρεμένοι” στη “Λάμψη” και τώρα κάνω την πεθερά του!»

Λουκία Παπαδάκη: Την εποχή της Λάμψης υπήρχαν έντονες αντιδράσεις

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε και στον ρόλο της Σάντρας στη Λάμψη μέσα από τον οποίο έγινε γνωστή. «Πέρασα υπέροχα, έκανα φίλους και είναι το πρωτόλειο, μιλάμε για 33 χρόνια πίσω, το 1990, δύο γενιές, μιλάμε για ένα άλλο σύμπαν. Η Σάντρα ήταν ένα παθιασμένο πλάσμα, ακραίο. Έξω με αντιμετώπιζαν ακραία. Ένα περίεργο πράγμα, δε με αντιπάθησαν ποτέ, ταυτίστηκαν με τον ρόλο, αλλά μπορούσαν και διαχώριζαν τον άνθρωπο που έβλεπαν με τον ρόλο. Πολλές γυναίκες ταυτίζονταν με τον ρόλο. Δεν ήταν μία κακιά γιατί θα ήταν και αδιάφορη. Ήταν πανούργα, ήταν σέξι, ήταν γοητευτική. Η αφετηρία της Σάντρας ήταν ένας παθιασμένος έρωτας. Για αυτόν τον έρωτα τα έκανε όλα. Είχε λόγο. Παρά το ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν το θύμα της στη σειρά περάσαμε πάρα πολύ ωραία με την Κάτια, ήταν και η εποχή τέτοια».

 

Μια λεπτομέρεια  που δε θυμόμασταν είναι πως στη Λάμψη είχε παντρευτεί τον Τίμο, τον οποίο υποδυόταν ο Λεωνίδας Κακούρης και σήμερα είναι η πεθερά του στο Μαύρο Ρόδο. «Ήμασταν παντρεμένοι στη Λάμψη και τώρα είμαι πεθερά του. Έχουμε γελάσει αφάνταστα!» συμπλήρωσε η Λουκία Παπαδάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top