Λουκία Παπαδάκη: Την εποχή της Λάμψης υπήρχαν έντονες αντιδράσεις

Ο δημοφιλής ηθοποιός στο «Breakfast@star»

Όταν ακούμε το όνομα της Λουκίας Παπαδάκη το μυαλό όλων μας πηγαίνει αυτόματα στη «Σάντρα», τον ρόλο που ενσάρκωσε στη «Λάμψη».

Η ταλαντούχα ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά.

«Όταν η τηλεθέαση της Λάμψης έπεσε στο 70%, ο Φώσκολος έγινε έξαλλος»

«Τότε ο κόσμος με αντιμετώπιζε πολύ έντονα. Κυριολεκτικά, ο κόσμος είχε «βουτήξει» στη σειρά. Υπήρχαν πολύ έντονες αντιδράσεις. Μου έλεγαν: «θα σε σκοτώσω», «κάθαρμα», αλλά και «καλά του κάνεις του Γιάγκου, είναι άθλιος. Πώς τα κάνει όλα αυτά;». Δε φοβόμουν γιατί ήταν γνήσια η αντιμετώπιση του κόσμου. Για μένα η κάμερα δεν είναι άψυχη, είναι τα μάτια του κόσμου. Η κοινωνία τότε είχε άλλες προσλαμβάνουσες», δήλωσε στο «Breakfast@star».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τα social media ανέφερε: «Αναγκάστηκα να κάνω social media λόγω δουλειάς και ετσι τα χειρίζομαι. Δε θεωρώ, για μένα, ότι μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα πρέπει να εκφράσω όλες μου τις απόψεις, γνώμες. Αν την εποχή της Λάμψης υπήρχε διαδίκτυο θα ήταν έτσι οι προσλαμβάνουσες; Η τηλεόραση είναι ένα πανίσχυρο μέσο».

Άραγε φοβήθηκε μήπως ο ρόλος της Σάντρας την ακολουθεί για μια ζωή; «Όχι δε φοβήθηκα. Εγώ δε γεννήθηκα στην τηλεόραση, η βάση μου είναι το θέατρο. Δε μου πέρασε από το μυαλό ποτέ».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top