Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική επέτειος γάμου με την Έμα Χέμινγκ

Το βίντεο από την ανανέωση των όρκων τους

Δείτε βίντεο για τον Μπρους Γουίλις από την εκπομπή Breakfast@Star

14 χρόνια γάμου έκλεισε ο Μπρους Γουίλις με την Έμα Χέμινγκ κι η ίδια δημοσίευσε ένα επετειακό βίντεο στον προφίλ της στο Instagram.

Μπρους Γουίλις: Η αντίδραση της συζύγου του για τα δημοσιεύματα με τη Μουρ

«Στη δέκατη επέτειο του γάμου μας είχαμε αποφασίσει να ανανεώσουμε τους όρκους μας στο ίδιο μέρος που είχαμε παντρευτεί το 2009. Είμαι τόσο χαρούμενη που το είχαμε κάνει», έγραψε η Χέμινγκ στη λεζάντα του αποσπάσματος από την ανταλλαγή των όρκων του γάμου τους το 2019, τότε που ο ηθοποιός ήταν καλά στην υγεία του.

Στην ίδια ανάρτηση ευχαρίστησε δημόσια όσους τους έχουν στηρίξη στη δύσκολη περιπέτεια που περνάει ο Γουίλις, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του ηθοποιού, Ντέμι Μουρ.

Η ανάρτηση της Έμα Χέμινγκ

Θυμίζουμε ότι ο κινηματογραφικός σταρ έχει αποσυρθεί τον τελευταίο χρόνο από τον κινηματογράφο, καθώς διαγνώστηκε πρώτα με αφασία κι αργότερα με μετωποκροταφική άνοια (FTD).

Μπρους Γουίλις: Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων, μετά τη διάγνωση άνοιας

Στις 19 Μαρτίου ο Μπρους Γουίλις έκλεισε τα 68 του χρόνια, με τη σύζυγό του να ανεβάζει ένα βίντεο λέγοντας: «Σήμερα είναι τα γενέθλια του συζύγου μου. Ξεκίνησα το πρωί με κλάματα, όπως μπορείτε να δείτε από τα πρησμένα μάτια και τη μύτη μου. Απλώς νομίζω ότι είναι σημαντικό να δείτε όλες τις πλευρές. Οι άνθρωποι μου λένε πάντα, “Ω, είσαι τόσο δυνατή. Δεν ξέρω πώς το κάνεις”. Δε μου δίνεται επιλογή. Μακάρι να είχα, αλλά μεγαλώνω και δύο παιδιά μέσα σε αυτό. Αλλά έχω στιγμές θλίψης, κάθε μέρα, θρήνο κάθε μέρα, και το νιώθω πραγματικά σήμερα στα γενέθλιά του. Δούλευα ένα βίντεο για τα γενέθλια του συζύγου μου. Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, επειδή τα βίντεο είναι σαν ένα μαχαίρι στην καρδιά μου. Αλλά όσο το κάνω για τον εαυτό μου, το κάνω για εσάς γιατί ξέρω πόσο αγαπατε τον άντρα μου. Αλλά σημαίνει τόσα πολλά για μένα, οπότε σας ευχαριστώ».

Μπρους Γουίλις & Έμα Χέμινγκ στην πρεμιέρα της ταινίας The Expendables το 2010

Μπρους Γουίλις & Έμα Χέμινγκ στην πρεμιέρα της ταινίας The Expendables το 2010 /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top