Η μυστική δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη

Πώς έχασε 8 κιλά μετά τα Χριστούγεννα;

Η μυστική δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη

Τι κι αν οι έξοδοι για φαγητό με τον Ματέο είναι συχνές, όπως και η δοκιμή φαγητών στο πλατό του «Καφέ»; Η Ελένη Μενεγάκη έχει την δική της μυστική δίαιτα, χάρη στην οποία έχασε 8 κιλά αμέσως μετά τις...κραιπάλες των Χριστουγέννων!

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Εγώ Weekly», η ξανθιά παρουσιάστρια αποφεύγει τα λιπαρά γεύματα και το αλκοόλ, ενώ απολαμβάνει το φαγητό χωρίς τύψεις.

Βασικό ρόλο στη διατροφή της έχει η κατανάλωση άφθονου νερού, οι σαλάτες, τα φρούτα και η αποφυγή του βραδινού. Με εξαιρέσεις το τελευταίο, βέβαια, καθώς ουκ ολίγες φορές την έχουν απαθανατίσει σε εστιατόρια, όπως πρόσφατα στο ιταλικό «Adamo» του Ψυχικού...

Αν και δεν φαινόταν στην τηλεόραση, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων η παρουσιάστρια «έβαλε» κιλά, οπότε η μυστική δίαιτα μπήκε σε εφαρμογή προκειμένου να μην την ακούσουμε ξανά να κάνει παράπονα on air ότι δεν κουμπώνει το τζιν και την στενεύει.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Ελένη τρέφεται υγιεινά και γευστικά, λατρεύει το σούσι που δεν έχει πολλές θερμίδες και, αντί για γυμναστική, φροντίζει να περπατάει. Το ότι στην λαϊκή πάει πάντα με το τζιπ, είναι άλλο θέμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top