Κirsten Stewart: «ούτε για ψώνια δεν μπορώ να πάω πια»

Τι εξομολογείται η «Bella» του «Twilight»;

Κirsten Stewart: «ούτε για ψώνια δεν μπορώ να πάω πια»

Είναι μόλις 20 χρονών, το Hollywood είναι στα πόδια της, έχει για αγόρι της τον Robert Pattinson και κάτι εκατομμύρια φανς ανά τον κόσμο να την αποθεώνουν, όμως η Kirsten Stewart δεν είναι μια τυπική στάρλετ: εσωστρεφής, «κλειστή�� και ολίγον τι αγοροκόριτσο, δηλώνει ότι σιχαίνεται τις συνεντεύξεις ενώ στις δημόσιες εμφανίσεις της σπάνια χαμογελά.


«Δεν μπορώ να πάω ούτε για ψώνια πλέον! Με ενοχλεί που δεν μπορώ να βγαίνω έξω τόσο συχνά όσο θα ήθελα» λέει σε συνέντευξη της στο αμερικανικό περιοδικό «Vogue» του Φεβρουαρίου.

Έχοντας χάσει μια για πάντα την ανωνυμία της, η Kirsten έχει απόλυτη επίγνωση του ότι δεν περνά πλέον απαρατήρητη: «Δε μπορώ πλέον να είμαι “κάποιο” κορίτσι. Το να είμαι κάποια άγνωστη σε κάποιο μέρος έχει πια χαθεί».


Νιώθοντας μεγάλη ευθύνη για το ρόλο της «Bella» τον οποίο υποδύεται, παραδέχεται ότι έχει αρχίσει και της γίνεται εμμονή: «το σκέφτομαι όλο και περισσότερο τώρα που τελειώνει η ταινία. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μείνουν ικανοποιημένοι οι fans του βιβλίου. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα και κανένας άλλος».

Όσο για τη σχέση της με τον Robert Pattinson; Αποφεύγει να σχολιάσει το παραμικρό, λέγοντας μόνο ότι «μ΄αρέσει τόσο πολύ να περπατάω στο δρόμο μόνη μου. Τουλάχιστον συνήθιζα παλιά να το κάνω», υπονοώντας έμμεσα ότι πλέον έχει βρει συνοδοιπόρο και μεταφορικά και κυριολεκτικά!


Κάντε κλικ και δείτε την κομψή φωτογράφηση της για λογαριασμό του γνωστού περιοδικού…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top