Βασίλης Σπανούλης: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τη μητέρα του, Γεωργία

Της έχει χαρίσει... έξι εγγόνια!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του Βασίλη Σπανούλη και της μητέρας του

Στο κέντρο της Αθήνας «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός τον Βασίλη Σπανούλη με τη μητέρα του, που είναι αρκετά νέα σε ηλικία.  

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Ντυμένοι ασορτί σε νυχτερινό κέντρο

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, βρέθηκε μαζί με τη μητέρα του Γεωργία στους δρόμους του Κέντρου, όπου απόλαυσαν μια ήρεμη βόλτα.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία του προς εκείνη, η οποία φροντίζει να είναι πάντα δίπλα του και να τον στηρίζει, τόσο εκείνον όσο κι όλη την οικογένειά του. 

Ολυμπία Χοψονίδου: Το στιλάτο athletic outfit που επέλεξε για τη βόλτα της

Όταν η Ολυμπία Χοψονίδου είχε ερωτηθεί για την πεθερά της, είχε μιλήσει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια χαρακτηρίζοντάς την ως έναν άνθρωπο άγιο. «Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου… η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν… Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της», είχε πει η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη. 

Χοψονίδου - Σπανούλης: Οι ευχές στον μεγαλύτερο γιο τους, Θανάση

Κι η μητέρα του καλαθοσφαιριστή είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, αφού έχει τέλεια σχέση με τη νύφη της που μαζί με τον γιο της τής χάρισαν έξι εγγόνια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top