Ευγενία Σαμαρά: Tι αποκάλυψε για τον ρόλο της στον Σασμό

«Όλα στην ζωή μου είναι βαλμένα σε κουτάκια, τώρα είμαι σε φάση να αλλάξω»

Η Ευγενία Σαμαρά, που φέτος μοιράζει τις υποχρεώσεις της ανάμεσα στον Σασμό και τον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου στο Θέατρο Εμπορικόν, μίλησε για τη ζωή της, τις αλλαγές που κατάφερε με την ψυχοθεραπεία αλλά και τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του Alpha.

«Για να φύγω από την εικόνα της τέλειας, χρειάστηκε να με σπρώξουν. Μερικές φορές είναι και πιο γοητευτικό να μην είναι όλα τέλεια. Ο καθένας με τα δικά του. Ήμουν πολύ κοινωνική και είμαι ακόμη. Βγαίνω έξω, μιλάω με τους φίλους μου, είναι στη ζωή μου», είπε η ηθοποιός καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη!

Ευγενία Σαμαρά: «Έπαθα κρίση ηλικίας για πρώτη φορά φέτος, στα 35 μου»

«Η προσωπική ζωή μαζί με την επαγγελματική θέλει ένα χτίσιμο, αν κάτι αφήσεις θα σε αφήσει. Οπότε θέλει ένα μέτρο, χωρίς να πρέπει να γίνουν όλα μαζί», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Έχω πολύ δυναμισμό και έχει ”γράψει” μέσα μου, γιατί μεγάλωσα με μία πολύ δυναμική γυναίκα, την μητέρα μου. Όλα στη ζωή μου είναι σωστά βαλμένα σε κουτάκια. Τώρα είμαι σε φάση να το αλλάξω αυτό», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Θεωρώ πολύ γοητευτικό ότι στον χώρο μας, γνωρίζω συνεχώς καινούργιους ανθρώπους και συνεργάζομαι μαζί τους. Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή. Όταν ήμουν στην γεωπονική, μέσα στο πρώτο έτος είπα φιλάκια», τόνισε στη συνέχεια η Ευγενία Σαμαρά.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στον Σασμό, η Ευγενία Σαμαρά σημειώνει: «Μου πρότειναν τον ρόλο της Στέλλας και μου άρεσε κατευθείαν, είχε μια ανθρωπιά που ήθελα πολύ να το δω. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό τον ρόλο. Ανέπτυξα προσωπικές σχέσεις, βρήκα ανθρώπους που θα μείνουν στην ζωή μου και μετά».

«Ο Σασμός είναι ένα φαινόμενο. Οι δουλειές που πετυχαίνουν κάτι αντίστοιχο είναι μετρημένες. Έχουμε πάρει τεράστια αγάπη», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top