Δείτε ποιο φαλακρό μοντέλο πηγαίνει στα καλλιστεία

Φαβορί η 25χρονη που πάσχει από αλωπεκία

Δείτε ποιο φαλακρό μοντέλο πηγαίνει στα καλλιστεία

Παραφράζουν τον πασίγνωστο τίτλο «The Bold and the Beautiful» του σήριαλ «Τόλμη και γοητεία» και την αποκαλούν «The Bald and the beautiful», αφού bald σημαίνει φαλακρός.

Ο λόγος για την Kayla Martell, η οποία, αν και φαλακρή, ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα της πολιτείας Delaware στις ΗΠΑ. Και όχι μόνον αυτό, αλλά το γεγονός ότι έχει χάσει τα μαλλιά της, δεν την εμπόδισε από το να διεκδικεί πλέον τον τίτλο της πιο όμορφης Αμερικανίδας!

Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που η πανέμορφη Kayla Martell πήρε μέρος στα καλλιστεία και τα κέρδισε κιόλας. Τις προηγούμενες φορές έχανε τον τίτλο εξαιτίας της γυροειδούς αλωπεκίας από την οποία πάσχει. Όμως τώρα φόρεσε περούκα, κάτι που φυσικά, οι κριτές των καλλιστείων γνώριζαν και της έδωσαν το πολυπόθητο στέμμα και φυσικά το «εισιτήριο» για το Las Vegas, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο της Μις Αμερική!

«Από τότε που ήμουν 4 ετών μεγάλωσα σκεπτόμενη πως ήταν η Μις Αμερική και τι χρειαζόταν για να γίνεις Miss Αμερική. Δεν μπορούσα να λειτουργήσω με περούκα. Ενιωθα πως κάλυπτα κάτι αν την φορούσα και επέλεγα να εμφανιστώ εντελώς φαλακρή. Αλλά αυτό δεν άρεσε».

53 κορίτσια θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss America 2011 σε λίγες ημέρες. Και όσο περίεργο και εάν ακούγεται, το όνομα της Martell αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί.

Mόλις 23 ετών, η Kayla έχει καταφέρει να κλέψει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Είτε φορά περούκα, είτε όχι, με τον τρόπο της έκανε τους πάντες να συζητούν για το θέμα της, χωρίς να την λυπούνται και χωρίς να την κάνουν να ντρέπεται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top