Μπέζος: «Δε θα σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο»

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για τη δική του εμπειρία

Δείτε παλιότερες δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου από την εκπομπή Happy Day

Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Mέρες TV έδωσε ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

Μπέζος για απολογία Φιλιππίδη: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα»

Τα τελευταία χρόνια όλοι μιλούν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, αλλά και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Φέτος, ο Γιάννης Μπέζος ηγείται της μουσικής εκπομπής Ό,τι αγαπώ

Φέτος, ο Γιάννης Μπέζος ηγείται της μουσικής εκπομπής Ό,τι αγαπώ

Στην ερώτηση αν στο ξεκίνημά του τού έτυχε να έρθει αντιμέτωπος με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, απάντησε: «Προσωπικά δε μου έτυχε. Αν δεν το πήρα χαμπάρι σημαίνει ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αυτό βεβαίως δε σημαίνει ότι δεν υπήρχαν τέτοιες συμπεριφορές. Έτυχε εγώ να μην είμαι παρών; Έτυχε σε μένα να μη συμβεί, λόγω ιδιοσυγκρασίας; Σίγουρα όμως γινόταν. Κι ελπίζω ότι θα σταματήσουν να γίνονται, αν και δεν το πολυπιστεύω. Ξέρετε, αυτού του είδους συμπεριφορές δείχνουν μεγάλη αδυναμία. Διότι όταν κάνεις τέτοια πράγματα, σημαίνει ότι φοβάσαι τον εαυτό σου. Είναι μια ανεπάρκεια που έχεις αυτός που φέρεται κακοποιητικά». 

Η αντίδραση Μπέζου μετά την απολογία Φιλιππίδη: «Σας παρακαλώ πολύ, έλεος»

Όσον αφορα στους νέους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάζεται, σχολίασε: «Θα έλεγα κυρίως ως προς τους νεότερους, διότι το μεγάλο στοίχημα είναι αυτό. Το πώς θα συμπεριφερθείς στους αδύναμους. Οι νέοι έχουν τον ενθουσιασμό, δεν έχουν την εμπειρία. Κι αν θες να είσαι σοβαρός, για να δικαιώνεις και τη θέση σου και το όνομά σου και την τέχνη σου, θα πρέπει να έχεις πολλή υπομονή. Και θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι πιο αρχοντικά, να το πω έτσι, στους νεότερους παρά στους παλαιότερους. Διότι τότε αποδεικνύεις ότι είσαι μαζί τους κι όχι από πάνω τους. Κι αυτά δεν πρέπει μόνο να τα λέμε, αλλά και να τα εννοούμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top