Αποκλειστικό: Δείτε το σαλέ του Ψινάκη στα τρία-πέντε πηγάδια!

Πού άλλαξαν χρόνο οι επώνυμοι;

Αποκλειστικό: Δείτε το σαλέ του Ψινάκη στα τρία-πέντε πηγάδια!

Τίγκα στην γούνα ήταν ο Ηλίας Ψινάκης στα τρία-πέντε πηγάδια, όπου εμφανίστηκε με τον καλό του φίλο Θεοχάρη Ιωαννίδη. Είναι μεγάλη φίρμα, πώς να το κάνουμε...Και για μία ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση.

Θα μας πείτε, με τέτοιο κρύο στην περιοχή, πώς να μην βάλει ο μάνατζερ την γούνα του… Με το κοντομάνικο να βγει; Γούνινο παλτό και μπότες από… γουρουνότριχα για τον «Θεό» των δημοσίων σχέσεων που όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αγόρασε σαλ�� παρακαλώ στα τρία-πέντε πηγάδια. Και όχι μόνον το αγόρασε και πήγε με τον Θεοχάρη και την μαμά του Θεοχάρη, αλλά το πολύ κρύο, τον έκανε να θέλει να κόψει και ξύλα για να ανάψει το τζάκι!

Πέταξε το γούνινο παλτό που λέτε ο Ηλίας και άρχισε να κόβει ξύλα, λες και έκανε… μανικιούρ… Το τι τράβηξε το έρημο το ξύλο δεν περιγράφεται. Εάν δηλαδή το ξύλο είχε μιλιά, το τι θα είχε πει, αφήστε το καλύτερα. Είδε και απόειδε ο Ηλίας μετά από λίγη ώρα ότι το κόψιμο των ξύλων, μάλλον δεν είναι το φόρτε του, ξαναφόρεσε το παλτό να μην κρυώσει και ανέθεσε το δύσκολο έργο σε άλλον…Εμ και σύ βρε Ηλία μου, τί τό'θελες; Ασ'το να το κάνει μια και καλή κανένας άλλος... Δεν μας λες καλύτερα εάν ο Θεοχάρης πάει στην Eurovision;

Θα αναρωτηθείτε πού έκαναν γενικώς Πρωτοχρονιά οι υπόλοιποι επώνυμοι της σοουμπιζ: Στην πίστα έκανε Πρωτοχρονιά η Δέσποινα Βανδή η οποία ευχήθηκε τα καλύτερα στον κόσμο που επίσης άλλαξε χρόνο μαζί της στο νυχτερινό κέντρο Vox. «Εύχομαι ο Θεός να μας χαρίζει υγεία, αγάπη και δύναμη να αντιμετωπίσουμε ό,τι μας φέρνει το 2011». Οσο για τον Αντώνη Ρέμο που εμφανίστηκε στο x-factor; Γι’ αυτόν δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο… σας τα είπαμε… όλα πια!

Πρώτη ανάρτηση: 1/1/2011 20.40

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top